Ne znate što gledati? Ovih 8 novih serija vam je možda prošlo ispod radara
Ne znate što gledati? Ovih 8 novih serija vam je možda prošlo ispod radara

Ne znate što gledati? Ovih 8 novih serija vam
je možda prošlo ispod radara

Godina je tek počela, a već vrvi novim televizijskim naslovima. Među onima koji su obilježili prvi mjesec zasigurno su dvije Netflixove serije – Fool me Once i Griselda, a interes je opravdala i nova adaptacija jedne od najbolje ocjenjenih serija svih vremena – Avatar: The Last Airbender.

Na male ekrane nakon mjeseci čekanja napokon je stigla i nova sezona serije True Detective, o kojoj vam dojmove donosimo ovdje i miniserija Masters of the Air. A ove je godine na male ekrane stigla i jedna od najbolje ocjenjenih serija svih vremena! Riječ je o seriji Shōgun, a sve o njoj doznajte na linku.

U nastavku vam donosimo preostale nove serije koje su možda prošle ispod vašeg radara, ali biste ih mogli uvrstiti na svoju binge listu.

Apples Never Fall

Apples Never Fall

Serija pred vama okarakterizirana je kao savršeni binge watch materijal, koji će vas uspješno prikovati za male ekrane. Što se dogodi kada misteriozni nestanak uzrokuje da sve obiteljske tajne izađu na površinu? Saznat ćete ako se odlučite pogledati sedam epizoda serije Apples Never Fall, kreirane za Peacock, u kojoj je naslovna uloga povjerena slavnoj glumici Annette Bening.

Gospodin i gospođa Smith

Mr. & Mrs. Smith

Filmska inačica ostvaranja Mr. & Mrs. Smith svijetu je dala Brangelinu, jedan od najvećih pop fenomena 21. stoljeća. Priča o profesionalnim ubojicama i bračnim partnerima koji od lovaca postaju lovina početkom veljače stigla je na male ekrane. Okosnica je slična, no ipak postoje određene razlike u scenariju zbog kojih vrijedi dati priliku i seriji. Ista je kreirana za program Prime, a glavne uloge povjerene su Donaldu Gloveru i Mayji Erskin. Više detalja možete doznati ovdje.

Death and other details

Death and Other Details

Luksuzno putovanje, osebujni putnici, najbolji detektiv na svijetu i jedno ubojstvo. Kratke su ovo smjernice koje otkrivaju radnju nove misteriozne serije Death and Other Details kreirane za platformu Hulu. Ako vas ovaj naslov podsjeća na filmsku uspješnicu Knives Out, niste u krivu. Ako vam se isti svidjeo, svakako dajte i ovoj četverodijelnoj seriji priliku.

Expats

Expats

Ekranizacija romana Expatriates donosi nam priču o tri Amerikanke koje žive u Hong Kongu. Prve epizode predstavljene na Amazonu stekle su niz pozitivnih kritika. Pritom su hvale posebno usmjerene na novu glumačku izvedbu Nicole Kidman, koju gledamo kao jednu od tri naslovne junakinje. Detalji o radnji serije Expats dostupni su ovdje.

Sexy Beast

Sexy Beast

Naslov bi vas mogao zavarati! Riječ je zapravo o britanskoj kriminalističkoj seriji kreiranoj za platformu Paramount+. Radi se o prequelu istoimenog filma iz 2000. godine, u kojem je naslovna uloga pripala Rayu Winstoneu. Prati odnos između najboljih prijatelja Gala Dovea i Dona Logana, koji zajedno bivaju upetljani u londonski svijet kriminala tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća.

PS: Kad smo kod serija koje su prequel filmovima na listu možete dodati i seriju Ted. Više o njoj doznajte ovdje.

Echo

The Regime

Kada su najavljeni televizijski naslovi u pitanju, posebno nas je radovao dolazak miniserije The Regime u kojoj je naslovnu ulogu ostvarila britanska glumica Kate Winslet. Ova crnohumorna serija od šest epizoda kreirana za platformu HBO, koja u domaćem prijevodu nositi naziv Režim, donosi priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Ostvarila je solidne kritike te je jedan od onih naslova koje vrijedi dodati na watchlistu.

The Regime

Echo

Iz svijeta Marvela stigla nam je još jedna serija kreirana za platformu Disney+. Riječ je o miniseriji Echo, temeljenoj na istoimenom stripu. Naslovnu junakinju Mayu Lopez zatičemo prilikom povratka u rodni grad gdje se mora pomiriti sa svojom prošlošću, ponovno povezati sa svojim indijanskim korijenima te prigrliti svoju obitelj i zajednicu. Prva epizoda sastavljena je od 5 epizoda.

Criminal record

Criminal Record

Ljubitelji kriminalističkih serija željni novih naslova priliku bi trebali dati i seriji Criminal Record, kreiranoj za platformu Apple+. Premisa je sljedeća: Dva detektiva, jedan na zalazu, a drugi na početku svoje karijere, sukobljavaju se oko starog neriješenog slučaja ubojstva. Isto su potom prisiljeni zajedno razriješiti…

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori