Stigla nam je serija Gospodin i gospođa Smith napravljena prema velikom filmskom hitu
Stigla nam je serija Gospodin i gospođa Smith napravljena prema velikom filmskom hitu

Stigla nam je serija Gospodin i gospođa Smith napravljena prema velikom filmskom hitu

Poznata akcijska komedija Gospodin i gospođa Smith s Bradom Pittom i Angelinom Jolie u glavnim ulogama dobiva novu verziju. Napokon nam je stigla istoimena serija koja će kroz osam epizoda pratiti supružnike i plaćene ubojice. Evo što sve znamo.

Gospodin i gospođa Smith

TV adaptacija filmskog hita

Godine 2005. Gospodin i gospođa Smith postao je pravi blockbuster film kojeg malo tko nije gledao. Akcijska komedija po prvi put je i uparila Angelinu Jolie i Brada Pitta koji su se na setu upoznali, zaljubili i postali vjerojatno najveći power couple u Hollywoodu (do razvoda). Film prati supružnike Johna i Jane Smith. Oboje su plaćeni ubojice koji rade za različite agencije, ali skrivaju svoje prave identitete. Niti jedan od njih ne zna da je ovaj drugi plaćeni ubojica. Sve se promijeni kada John dobije nalog da smakne Jane i obrnuto. Kada se tajna napokon otkrije moraju uspjeti razaznati iskrenost od laži. Film je prepun akcije, seksualne tenzije i kemije između glumaca.

Gospodin i gospođa Smith
Gospodin i gospođa Smith

Što serija donosi?

TV serija koja danas stiže na Prime ima istu premisu, ali druge likove. U glavnim ulogama sada su Donald Glover (Atlanta, Community) i Maya Erskine (Pen15). Njih dvoje glume dvoje plaćenih ubojica koji dobivaju priliku raditi za misterioznu špijunsku agenciju. Pruža im glamurozan život špijuna, putovanje svijetom i brdo novaca. No, kvaka je da moraju biti u namještenom braku s novim identitetima. Tako se rađaju gospodin i gospođa Smith. Oženjeni, njih dvoje moraju naučiti kako navigirati opasne operacije, ali i nove prekretnice u vezi. Njihova kompleksna priča se još više zakomplicira kada se stvarno počnu sviđati jedno drugome. Serija postavlja pitanje, što je riskantnije, špijunaža ili brak?

Gospodin i gospođa Smith
Gospodin i gospođa Smith

Osim što je u glavnoj ulozi, Glover je i koscenarist i kreator same serije. Da nam stiže TV verzija ovog filmskog hita još je bilo najavljeno 2021. Tada je Jane Smith trebala glumiti Phoebe Waller-Bridge, poznata po kreiranju hit serija Fleabag i Killing Eve, kao i scenarija za posljednji film o Jamesu Bondu. Waller-Bridge izašla je iz projekta zbog kreativnih nesuglasica, stoga ju je zamijenila Erskine.

U sporednim ulogama pojavljuju se i neka ostala poznata lica pa ćemo tako gledati Paula Danoa, Johna Turturra i Michaelu Coen. Kreatori su seriju opisali kao Bračne vode, ali s pištoljima. To bi moglo značiti da će serija humoristično briljirati, ali čini se i da ćemo dobiti dovoljno akcije.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori