Colin Farrell kao legendarni negativac: Hoće li ovo biti njegova uloga života?
Colin Farrell kao legendarni negativac: Hoće li ovo biti njegova uloga života?

Colin Farrell kao legendarni negativac: Hoće
li ovo biti njegova uloga života?

Ove jeseni na HBO Max premijerno stiže nova serija The Penguin. Glavnu ulogu Oz Cobba, poznatog kao Pingvin, tumači Colin Farrell. Ova dramska serija DC Studiosa u osam epizoda nastavlja epsku kriminalističku sagu koju je filmski redatelj Matt Reeves započeo s globalnim hitom The Batman iz 2022. godine. Stoga, seriju The Penguin možemo smatrati svojevrsnim spin-offom spomenutog filma u kojem je naslovna uloga bila povjerena Robertu Pattisonu.

The Penguin

Colin Farrell u njoj će reprizirati ulogu Pingvina ostvarenu u filmskom naslovu, za koju je stekao niz pozitivnih kritika. Roberta Pattisona nećemo dobiti priliku vidjeti u inačici namijenjenoj za male ekrane. S druge strane, istaknuta uloga u seriji The Penguin povjerena je i Cristin Milioti, koju smo ranije imali priliku gledati u seriji How I Met Your Mother.

Prema trenutno dostupnim informacijama, serija istražuje Pingvinovu uspon na moć u kriminalnom podzemlju Gotham Cityja.

The Penguin

A usporedno s novom serije, stigle su i vijesti o realizaciju drugog filmskog nastavka. Studio Warner Bros. prethodno je najavio da će film The Batman Part II u kina stići 3. listopada 2025. godine. No, premijera filma ipak je pomaknuta za narednu godinu, točnije za 6. listopada 2026. godine. Dodatne informacije, uključujući i sinopsis zapleta, za sada ostaju tajne.

Svoju znatiželju morat ćemo zadovoljiti serijom The Penguin, čiji vas najavni video čeka u nastavku.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori