Stigla je serija kojoj smo se baš radovali: Izgleda zbilja zabavno, a gluma je sjajna
Stigla je serija kojoj smo se baš radovali: Izgleda zbilja zabavno, a gluma je sjajna

Stigla je serija kojoj smo se baš radovali: Izgleda zbilja zabavno, a gluma je sjajna

Kada su najavljeni televizijski naslovi u pitanju, posebno nas raduje dolazak miniserije The Regime u kojoj je naslovnu ulogu ostvarila britanska glumica Kate Winslet.

Prema najavama ova crnohumorna serija od šest epizoda kreirana za platformu HBO, koja će u domaćem prijevodu nositi naziv Režim, donosi priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati.

The Regime

Sjajna glumačka ekipa

Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače naslovna junakinja, kancelarka Elena Vernham postala je paranoična i nestabilna, a pomoć je potražila u (jednako) nestabilnom vojniku Herbertu Zubaku. Kako Zubakov utjecaj na kancelarku nastavlja rasti, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom – i palače i zemlje oko nje.

Uz Kate Winslet, u seriji su istaknute uloge povjerene i Matthiasu Schoenaertsu, Guillaumeu Gallienneu, Andrei Riseborough, Hughu Grantu i Marthi Plimpton, domaćoj publici poznatoj po ulozi u sitcomu Raising Hope (Odgoj za početnike).

Podsjetimo, ovo je drugi značajniji izlet renomirane glumice u televizijske vode. Prethodno je to također učinila sudjelovanjem u miniseriji Mare of Easttown, koja je također kreirana za platformu HBO. Više o njoj možete doznati ovdje.

The Regime
The Regime

Kada stiže na male ekrane?

Početkom godine stigao i novi službeni uvodni video, koji nam pruža prvi pogled na seriju koja će svoju premijeru imati večeras, 4. ožujka na HBO Max streaming platformi. Premijera serije The Regime na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00h.

Baš poput nas, komentatori ne mogu dočekati njezin dolazak na male ekrane. Pritom, hvale prikazanu glumačku interpretaciju Kate Winslet i smatraju kako je pred njom žetva nagrada! Jedno je sigurno – naslov je ovo kojem se baš radujemo!

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori