Stiže nastavak hit filma ‘Knives Out’: Donosimo sve detalje
Stiže nastavak hit filma ‘Knives Out’: Donosimo sve detalje

Stiže nastavak hit filma ‘Knives
Out’: Donosimo sve detalje

Krimi-drama Knives Out postala je neočekivano kino hit 2019. godine. Misterij, crni humor i renomirana glumačka ekipa su ovaj krimić inspiriran djelom Agatha Christie pretvorili u jedan od najobožavanijih filmova posljednjih godina. Ne čudi stoga što je vijest o dolasku nastavak izazvala veliko oduševljenje na društvenim mrežama.

knives out

Novi nastavak, nova filmska ekipa

Put markantnog detektiva Benoita Blanca ovoga puta odvodi u Grčku, a ondje će se susresti sa plejadom zanimljivih likova i novim misterijem koji valja razriješiti. U glavnoj ulozi će se ponovno pojaviti Daniel Craig. Baš kao i u prvom dijelu, ostatak postave čine poznata glumačka imena među kojima su i Edward Norton, Janelle Monáe, Kate Hudson i Dave Bautista. Režiju, produkciju i scenarij ponovno potpisuje Rian Johnson.

knives out

S novim nastavkom stigle su i dvije značajne izmjene. Prva od njih je naslov filma koji u ovom slučaju glasi Glass Onion: A Knives Out Mystery. Time su se kreatori željeli odvojiti od dojma kako je riječ isključivo o nastavku, već su željeli naglasiti kako je riječ o novoj priči iz potencijalne franšize.

Druga se odnosi na prikazivanje filma. On je izvorno namijenjen isključivo za prikazivanje na Netflixu, kamo stiže 23. prosinca. Ipak, u posljednje tren je odlučeno kako će ipak stići u odabrana kina, a početak produkcije planiran je za 23. studeni. Najavni video dostupan je u nastavku:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori