Napokon je stigla miniserija Masters of the Air s Austinom Butlerom u glavnoj ulozi
Napokon je stigla miniserija Masters of the Air s Austinom Butlerom u glavnoj ulozi

Napokon je stigla miniserija Masters of the Air s Austinom Butlerom u glavnoj ulozi

Siječanj je upravo postao još zanimljiviji. Nakon što je stigla četvrta sezona dugoočekivane serije True Detective te mjuzikl Mean Girls, danas je izašla hypeana miniserija Masters of the Air. Kreirali su je Steven Spielberg i Tom Hanks, a glavne uloge su pripale Austinu Butleru, Barryju Keoghanu te Callumu Turneru. Miniserija je izašla na streaming platformu Apple+ TV, a svojevrsan je nastavak na onu iz 2001. – Band of Brothers. To je jedna od najcjenjenijih serija stoljeća, a za nju su također zaslužni Spielberg i Hanks. Stoga je uzbuđenje za novom itekako opravdano.

Masters of the Air

Butler kao najpoželjniji glumac

Masters of the Air prati 11 vojnika unutar bombardera nazvanog ‘Leteća tvrđava’. Nalaze se pet milja iznad zemlje i neprijateljskih linija, a bore se protiv jata njemačkih vojnika. Serija je smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata i slavi hrabrost i bratstvo koju su vojnici imali u porazu nacističke Njemačke.

Austin Butler je sudeći po svemu novi Tom Cruise. Ženskom dijelu populacije poprilično drag i tajanstven. S novim ulogama u kojima ga jedva čekamo vidjeti, zapečatit će svoju ulogu kao najpoželjniji glumac nove generacije. Osim ove obećavajuće serije koja će, ne sumnjamo, pokupiti i mnoštvo nagrada, Austina ćemo gledati i u filmu s Tomom Hardyjem – The Bikeriders.

Masters of the Air
Austin Butler u Masters of the Air

Nadolazeći zanimljivi projekti

S druge strane i Barry Keoghan se u zadnje vrijeme ističe kao glumac kojeg ćemo još dugo pratiti. Nakon što je mnogima bio favorit za ovogodišnjeg Oscara za najboljeg sporednog glumca (za kojeg je bio nominiran u filmu Banshees of Inisherin), Barry je glumio s čak dva Elvisa. Naravno, jedan je sam Austin s kojim Barry dijeli scene u Masters of the Air. Onaj drugi je Jacob Elordi kojeg smo s Barryjem gledali u ‘najseksi filmu godine’ – Saltburnu.

Callum Turner, s druge strane tek nam je zapeo za oko početkom godine, no ne sumnjamo kako će ovo biti njegova godina. Nakon glavne uloge u filmu The Boys in the Boat čiju režiju potpisuje George Clooney te romantičnih trenutaka u kojima jue uhvaćen s Duom Lipom, Turnera jedva čekamo pogledati u Masters of the Air.

Masters of the Air

Kada su izašle prve fotografije sa seta, mogli smo očekivati pravu macho seriju u kojoj nam neće faliti seksi vojničkih uniforma, kožnjaka, bomber jakni i topless scena. Nadamo se da će i radnja biti jednako uzbudljiva.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori