Svidjela vam se Avatar: The Last Airbender? Onda imamo dobre vijesti
Svidjela vam se Avatar: The Last Airbender? Onda imamo dobre vijesti

Svidjela vam se Avatar: The Last
Airbender? Onda imamo dobre vijesti

Kada je prvi put izašla 2005. godine, animirana serija Avatar: The Last Airbender postala je hit. Smatrana je jednom od najboljih serija svih vremena, a na IMDb-ju ima visoku ocjenu od 9.3. To je svrstava među najbolje ocijenjene serije. Tako je vijest o novoj adaptaciji, i to live-action, razveselila sve vjerne fanove. Prošli mjesec stigla je na Netflix i odmah se našla na listi najgledanijih serija.

Svi koje je serija oduševila, bit će sretni da će doći ne samo druga sezona, nego i treća.

Avatar the last airbender

Nova adaptacija

Voda. Zemlja. Vatra. Zrak. Četiri nacije nekada su živjele u harmoniji, s Avatarom, gospodarem svih četiriju elemenata, koji je održavao mir među njima. Ali sve se promijenilo kada je Nacija vatre napala i istrijebila Zračne Nomade, prvi korak koji su fire benders poduzeli prema osvajanju svijeta. S obzirom na to da novo utjelovljene Avatara još uvijek izostaje, svijet je izgubio nadu.

Ali onda se pojavi Aang, mladi Zračni Nomad – i posljednji svog roda koji ponovno oživi kako bi zauzeo svoje pravo mjesto kao sljedeći Avatar. Uz svoje novo pronađene prijatelje Sokku i Kataru, brata i sestru iz Plemena vode, Aang kreće na fantastičnu, akcijom ispunjenu misiju kako bi spasio svijet i odupro se strašnom napadu Vatrenog Gospodara Ozaija. Ali to neće biti lak zadatak. Trebat će im pomoć mnogih saveznika i ostalih likova koje susreću na putu.

Avatar the last airbender
Avatar the last airbender

Već znamo da će biti vremenski skok između prve i druge sezone, što je odlično za glumce u seriji koji su sad već tri godine stariji nego što su bili kada su snimali prvu sezonu. Originalni Avatar: The Last Airbender kroz tri sezone pokriva jednu godinu, no kreatori Netflixove igrane serije morali su taj period ipak malo prilagoditi. Baš kao i kod animirane serije, treća sezona također će biti i zadnja. Još se ne zna kada će nam stići druga sezona, a ako niste već pogledali prvu, donosimo trailer koji vas možda privuče.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori