Fool Me Once: Prva serija ove godine solidan je krimić
Fool Me Once: Prva serija ove godine solidan je krimić

Fool Me Once: Prva serija ove
godine solidan je krimić

Priliku da bude prvi novi naslov u novoj 2024. godini dobila je serija Fool Me Once. Gledateljima na Netflixu predstavljena je upravo prvog dana siječnja, a nedugo po premijeri našla se na listama trenutno najgledanijih naslova. Ova britanska osmodijelna televizijska serija adaptirana je prema istoimenom romanu Harlana Cobena.

Do sada smo na Netflixu imali priliku vidjeti pet naslova nastalih prema djelima ovog vještog pisca krimića, a među njima se ističu The Woods i The Stranger, naslov kojeg možete i čitati u hrvatskom prijevodu. A da je riječ o pravom majstoru pera svjedoči i to da je dobitnik triju najprestižnijih nagrada u žanru krimića (Edgara, Shamusa i Anthonyja). Preostala djela Harlana Cobnea možete pronaći ovdje.

Fool Me Once

No, vratimo se seriji Fool Me Once. U središtu radnje je Maya, udovica koja se pokušava pomiriti s brutalnim ubojstvom supruga Joea. No sve se mijenja kada ga vidi živog na tajnoj kameri postavljenoj u njihovom domu. Tada biva prisiljena suočiti se s tajnama iz vlastite prošlosti. I odgovoriti na glavo pitanje – može li doista vjerovati svojim očima? Fool me once…

Glavna uloga povjerena je britanskoj glumici Michelle Keegan, koja je prozvana jakom snagom serije. Ostatak glumačke ekipe čine Richard Armitage, Adeel Akhtar, Emmett J. Scanlan i Joanna Lumley.

Fool Me Once
Fool Me Once

U suštini, riječ je o solidnom naslovu koji će zasigurno utažiti žeđ ljubitelja triler serija. Mala je vjerojatnost da ćete o njemu još dugo razmišljati nakon što ga pogledate. Štoviše, mogli biste na njega zaboraviti već do kraja siječnja. No, trenutno služi svrsi. Najavni video čeka vas u nastavku.

Podsjetimo, za sve ljubitelje žanra triler serija izvojili smo sedam naslova koje možete pogledati na Netflixu. Pronaći ih možete ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori