Čak 8 novih serija stiže u travnju. Imamo ih sve na jednom mjestu
Čak 8 novih serija stiže u travnju. Imamo ih sve na jednom mjestu

Čak 8 novih serija stiže u travnju.
Imamo ih sve na jednom mjestu

Travanj nam na popularne streaming servise donosi niz novih filmskih i televizijskih naslova. Među njima prednjače nove serije, a osam najzanimljivijih čeka vas u nastavku!

PS: Dok čekate nove serije možete provjeriti i osam naslova koji su izašli u prethodnim mjesecima, ali su vam možda prošli ispod radara. Čekaju vas na linku.

Ripley

Na Netflix će sutra, 5. travnja pristići psihološka triler serija Ripley. Ponovni je ovo susret s književnim likom kojeg smo upoznali i u filmu The Talented Mr. Ripley. Ovoga puta naslovna je uloga povjerena Andrewu Scottu, a više o seriji možete doznati ovdje.

Ripley

Sugar

Zahvaljujući seriji Sugar proslavljenog glumca Colina Farrella gledamo u rijetkom izletu na male ekrane. Ovoga puta povjerena mu je naslovna uloga privatnog istražitelja u seriji čija je premijera zakazana također sutra, 5. travnja na platformi Apple TV+. Radnja serije kratko je predstavljena ovim riječima: Enigmatični privatni detektiv bori se s osobnim demonima dok istražuje nestanak voljene unuke hollywoodskog producenta.

PS: Ove jeseni na malim ekranima Colina Farrela ćemo gledati i kao legendarnog zlikovca Pingvina u istoimenoj seriji. Više o njoj možete doznati ovdje.

Sugar

Fallout

Serija Fallout novi je naslov koji će zasigurno privući ljubitelje znanstvene fantastike. Smještena u postapokaliptičnom Los Angelesu, prati naslovne junake koji su primorani živjeti u podzemnim bunkerima kako bi se zaštitili od radijacije, mutanata i pljačkaša. Premijera serije zakazana je 11. travnja na platformi Prime Video.

Fallout

Franklin

Povijesna serija Franklin biografski je naslov koji tematizira život jedne o ključnih osoba američke povijesti – Benjamina Franklina. Uloga poznatog državnika, znanstvenika i pisca povjerena je Michaelu Douglasu. Premijera je zakazana 12. travnja na platformi Apple TV+.

Zanimljivo, ovo nije jedini državnik kojeg će Douglas odigrati ove godine. Slijedi mu rad na seriji Reagan & Gorbachev, u kojoj će male ekrane dijeliti s Christophom Waltzom.

Franklin

The Sympathizer

Robert Downey Jr. nakon više od dvadeset godina vraća na male ekrane. Za to je zaslužna miniserija The Sympathizer, u kojoj ćemo ga moći gledati u nekoliko različitih uloga. Premijera crnohumorne serije koja prati komunističkog špijuna francusko-vijetnamskog podrijetla tijekom posljednjih dana Vijetnamskog rata zakazan je 14. travnja na platformi HBO. Više o seriji doznajte ovdje.

The Sympathizer

Dead Boy Detectives

Nadolazeća detektivska serija Dead Boy Detectives pokušat će uspješno spojiti horor i komediju. U seriji pratimo dvojicu tinejdžera koji su odlučili ne ući u zagrobni život te ostati na Zemlji i istraživati zločine koji uključuju nadnaravno. Premijer nas očekuje na Netflixu 25. travnja.

Dead Boy Detectives

Under The Bridge

Nadolazeći projekt glumice Lily Gladstone, koja nas je osvojila glumačkom interpretacijom u filmu Killers of the Flower Moon, je miniserija Under The Bridge. Naslov je to koji obrađuje potresno ubojstvo tinejdžerke Reene Virk, žrtve vršnjačkog nasilja. Premijera serije zakazana je 17. travnja na platformi on Hulu. Male ekrane ovoga će puta dijeliti s Riley Keough, unukom Elvisa Presleyja.

Under the Bridge

The Veil

Glumici Elizabeth Moss povjerena je glavna uloga u nadolazećoj triler miniseriji The Vail. Radnja prati odnos dviju žena koje igraju smrtonosnu igru istine i laži. Igra mačke i miša odvest će ih na proputovanje Europom, od Istanbula do Londona. Premijera prvih epizoda na platformi Hulu očekuje nas 30. travnja.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori