Ivana Vukušić otkrila nam je 5 svojih omiljenih beauty proizvoda
Ivana Vukušić otkrila nam je 5 svojih omiljenih beauty proizvoda

Ivana Vukušić otkrila nam je 5 svojih
omiljenih beauty proizvoda

Ivana Vukušić jedna je od naših najpoznatijih i najuspješnijih modela, a uz to je i stilistica. Njezino lice znaju gotovo svi, jer gleda nas s brojnih reklama. Njezin stil je minimalističan, nepretenciozan, precizan i jednostavan. Ako ju pratite na Instagramu, znate da je on zapravo njezin modni dnevnik u kojem nas gotovo svakodnevno časti efektnim modnim kombinacijama.

Ipak, za promjenu, tekst u kojem je ona glavna zvijezda, ne vrti se oko mode. Ovaj se vrti oko beauty aspekta njezinog života. Njezino lice često je u prvom planu, naravno u kampanjama je uvijek sređeno i “popeglano”, ali činjenica je da njezina koža i uživo izgleda kao “s reklame”. Zato smo ju zamolili da nam istakne 5 beauty favorita, odnosno omiljene proizvode koje koristi uvijek, bez obzira na godišnje doba.

Prije nje, da zavirimo u njihove toaletne torbice, dopustile su nam: Nika TurkovićLucija LugomerLidija LešićPaula PuškašEni JurišićAna RadišićIris CekušAnita DujićAleksandra DojčinovićKatarina BabanMarijana BatinićNana NadarevićLara VukušićTatjana JurićIva Šulentić, Ivana MišerićIda Prester , Dunja Jovanić i Nela Đinđić.

Kada bi nas netko pitao da definiramo glass skin efekt ili clean girl estetiku, ne bismo puno objašnjavali, jednostavno bismo im pokazali Ivaninu fotografiju. Ona taj prirodni look nosi toliko ležerno, kao da se uopće ne trudi, a svejedno izgleda odlično. No da ne filozofiramo puno dalje, donosimo popis njezinih omiljenih beauty proizvoda kojima duguje svoju besprijekornu put na svakoj fotografiji.

Rumenilo

“Ovo mi je najdraži dekorativni beauty proizvod jer volim svježinu koju daje licu, odmah izgledam odmornije” kaže nam. Nedavno smo pisali o kremastim rumenilima i kako ih koristiti na obrazima, očima i usnama. Njihova moć je u tome što vam u trenu mogu dati budniji izgled te skinuti nekoliko godina s lica, pogotovo ona ružičasta.

Korektor

“Proizvod u koji, po meni, treba najviše uložiti, jer postoje velike razlike u kvaliteti. Ja volim prozračne i lagane, koji mi služe i kao blaga podloga za ostatak make upa, a dobro skrivaju eventualne nepravilnosti”, kaže nam.

Losion za tijelo

“Obavezno ga koristim nakon svakog tuširanja za njegovanu i mekanu kožu, pogotovo zimi”. U hladnijim mjesecima, zbog grijanja i vruće vode u kojoj se tuširamo, naša koža sklona je isušivanju. Zato ju je bitno njegovati i nahraniti nakon svakog tuširanja, baš kao Ivana.

Hidratantna krema

“Najvažniji skincare korak, jedino bitno je konzultirati se i pogoditi odgovarajuću za tip i stanje kože”, kaže nam. Dobra krema je pola zdravlja, barem zdravlja kože. Prava krema za vašu kožu, nju će nahraniti, hidratizirati i njegovati. Neće ju zamastiti ni iritirati.

Uvijač za trepavice

“S obzirom na to da se ne šminkam često, volim efekt koji daje trepavicama i ne preskačem ih uviti ujutro”. Dobar uvijač može napraviti golemu razliku. Odmah će vam otvoriti pogled i čak i bez šminke trepavice će izgledati bogatije.

FOTO: Instagram (@i.vukusic), Chanel, Cult beauty, YSL Beauty, Lancome

Učitati još
Zatvori