Aleksandra Dojčinović otkrila nam je 5 svojih omiljenih beauty proizvoda
Aleksandra Dojčinović otkrila nam je 5 svojih omiljenih beauty proizvoda

Aleksandra Dojčinović otkrila nam je 5
svojih omiljenih beauty proizvoda

Jedna od naših najuspješnijih i najpoznatijih dizajenrica, Aleksandra Dojčinović, dopustila nam je da zavirimo u njezinu toaletnu torbicu. Sve ostale beauty favorite naših poznatih možete pronaći ovdje.

Aleksandra Dojčinović ime je koje stoji iza mnogima omiljenog brenda Leilou. Njezine kreacije prepune su krojeva koji se mogu nazvati vječitim klasicima. Upravo zato, stvari s njezinim potpisom nosive su više od jedne sezone te vrlo brzo postaju statement komadi garderobama njezinih kupaca. Osim što postavlja trendove i ona sam uvijek je trendu i to ne samo kada se radi o modi. Sudeći po proizvodima koje nam je istaknula, Aleksandra prati i skincare trendove. I to se vidi.

aleksandra dojčinović
aleksandra dojčinović
aleksandra dojčinović

Aleksandrino lice već na prvi pogled govori da se ona o njemu jako dobro brine. Bilo da predstavlja kolekciju, juri po sastancima ili uživa na godišnjem, njezina koža naprosto blista. Naravno, to najbolje dolazi do izražaja kada ne nosi šminku. Tek tada se vidi da njezina rutina, očito, funkcionira. Baš zato pitali smo je da nam otkrije svoje omiljene beauty proizvode.

aleksandra dojčinović
aleksandra dojčinović
aleksandra dojčinović

Serum za lice

“Koristim ga svako jutro prije šminke i posla. Kkako ustajem jako rano, između 5 i 6, jako mi je važno da budem svježa”, kaže nam Aleksandra, a mi za jutarnje rutine preporučano serume s vitaminom C koji će cijeli dan štititi kožu od djelovanja ptetnih slobodnih radikala.

Retinol

“Za zmiskih dana kada nema sunca, a to je i sada, stavljam retinol svaku večer prije spavanja, nakon čišćenja lica. Volim da su mi čistači i retinol od istog brenda kako bi učinak bio bolji. Puno radim pa pazim da mi lice ne bude umorno i sivo”, kaže nam.

Kemijski piling

“Iako ga najčešće napravim u salonu, uvijek imam i kući, zlu ne trebalo, da na brzinu malo osvježim kožu lica. Imam dosta masnu kožu koja to dobro podnosi”, govori nam.

Dječji gelovi za tuširanje

“Koža je naš najveći organ i jako je važno čime se tuširamo. Često se to zanemari i svi vodimo računa isključivo o kremama i mlijeku za tijelo, ali gel nam može isušiti kožu, naročito u zimskim danima koji dolaze… Volim dječje gelove jer su blagi i neagresivni”, otkriva.

Piling za tijelo

Baš kao i koži lica, i našoj koži tijela treba dodatna njega u hladnijim mjesecima. Aleksandra to zna i na popis dodaje pilinge.

“Obožavam pilinge koji u sebi imaju i ulja ili pak samo kokosovo ulje moze pomoći da nam koža bude glatka i zdrava”, zaključuje.

FOTO: Instagram (@alex_dojcinovic),
Cult Beauty, Nivea, Chanel, Douglas

Učitati još
Zatvori