Tatjana Jurić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda
Tatjana Jurić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Tatjana Jurić otkrila nam je svojih 5
omiljenih beauty proizvoda

Tatjana Jurić, naša poznata voditeljica, nekad isključivo televizijska, danas radijska, otkrila nam je kojih 5 beauty proizvoda obožava. Prije nje to su napravile Nika Turković, Lucija Lugomer, Lidija Lešić, Paula Puškaš, Eni Jurišić, Ana Radišić, Iris Cekuš, Anita Dujić, Aleksandra Dojčinović, Katarina Baban, Marijana Batinić, Nana Nadarević i Lara Vukušić.

Njezin glas slušate svakog dana na Narodnom radiju, a možete ju gledati i u jednoj rubrici u InMagazinu. Oni koji ju prate na društvenim mrežama, znaju da se radi o prirodnoj i otvorenoj osobi, koja sa svojim pratiteljima često dijeli detalje svog života koje ne vide, odnosno ne čuju u eteru.

Tatjana Jurić tako je nedavno govorila o operaciji na kojoj je bila zbog hernije diska s kojom se borila 23 godine. Dokumentirala je i samoizolaciju u kojoj je bila zbog korone, ali to na stranu, većinom je njezin Instagram prepun pozitive.

Tako se ona ne libi pokazati lice bez šminke, kao ni ona svoja glam izdanja. Ako ste ikada obratili pažnju na ova njezina svakodnevna ili kućna izdanja, mogli ste primijetiti da njezina koža uvijek izgleda njegovano i nahranjeno. Kada pogledamo popis proizvoda koji nam je poslala, jasno nam je i zašto.

Hranjiva njegujuća krema s čarobnim retinolom

“Zbog čestih snimanja i teškog makeupa, kvalitetna njega mi je važna, volim prozračne proizvode s ciljanim djelovanjem”, kaže nam Tatjana.

Retinol je derivat vitamina A, dolazi u različitim koncentracijama, a njegovi rezultati mogu biti zapanjujući ako se pravilno koristi. Kako se radi o snažnom aktivnom sastojku, njega u rutinu treba uvoditi oprezno. Najprije krenite s nižim koncentracijama te jednom do dva puta tjedno. Također, najbolje ga je koristiti navečer kada se nećete izlagati suncu.

Drunk Elephant
Tatjana Jurić
Medik8
Tatjana Jurić
bareminerals
Tatjana Jurić
pacifica
Tatjana Jurić
ren

Micelarna voda

“Ne znam kako smo čistili lice prije micelarne vodice”, kaže nam kratko i jasno Tatjana. I slažemo se. S dolaskom micelarnih vodica skidanje šminke uvelike je olakšano, a postalo je i nježnije. Uz micelarne vodice nema trljanja i navlačenja kože, pogotovo one osjetljive oko očiju.

Tatjana Jurić
laura mercier
Tatjana Jurić
nars
Tatjana Jurić
cle de peau
Tatjana Jurić
milk
Tatjana Jurić
caudalie

Mineralni puder

“Lagani mineralni puder za svaki dan, da ujednači ten, a ne zamasti ga i da mu zdrav ton”, kaže nam Tatjana. Ovakav tip pudera idealan je ako želite ujednačiti ten, a ne želite nositi tešku šminku.

Tatjana Jurić
bareminerals
Tatjana Jurić
nars
Tatjana Jurić
zoeva
Tatjana Jurić
physicians formula
Tatjana Jurić
MAC

Iluminator za podočnjake

“Iluminator za podočnjake! Nije korektor nego iluminator. Imam izražene podočnjake odmalena, za mene makeup bez iluminatora, posvjetljivača nije makeup, tekući, u olovci…”

Tatjana Jurić
YSL Beauty
Tatjana Jurić
inglot
becca

Crveni ruž

Kaže kako za ovaj posljednji komad ne treba davati dodatna objašnjenja. Crveni ruž nekako je njezin zaštitni znak, to ste na njezinom Instagram profilu mogli primijetiti i sami. I zaista, to je vječni komad i svatko bi trebao imati barem jedan. Ove jeseni i zime on će biti jedan od najvećih trendova.

Tatjana Jurić
chanel
Tatjana Jurić
lancome
charlotte tilbury
Tatjana Jurić
patrick ta
Tatjana Jurić
mac

FOTO: Instagram (@tatjana_juric),
Cult beauty, Chanel, YSL,
Beauty Bay, Smashbox, Inglot

Učitati još
Zatvori