Ivana Mišerić otkrila nam je kojih 5 beauty proizvoda obožava
Ivana Mišerić otkrila nam je kojih 5 beauty proizvoda obožava

Ivana Mišerić otkrila nam je kojih 5
beauty proizvoda obožava

Omiljen glas hrvatskog radijskog etera, Ivana Mišerić, ovotjedna je gošća naše rubrike u kojoj nam omiljena poznata lica otkrivaju svoje beauty favorite. Proizvodi su to koje koriste religiozno, bez iznimke, a jedini uvijek je da izdvoje njih 5. Prije Ivane svoje beauty favorite otkrile su nam: Nika TurkovićLucija LugomerLidija LešićPaula PuškašEni JurišićAna RadišićIris CekušAnita DujićAleksandra DojčinovićKatarina BabanMarijana BatinićNana NadarevićLara VukušićTatjana Jurić i Iva Šulentić.

Ivana Mišerić poznata je po svojim velikim plavim očima, širokom osmjehu i bujnoj kosi. Uz sve to tu je i njezina zarazna osobnost koja do izražaja dolazi bilo da s njome pričali uživo ili je slušali na radiju.

No ono zbog čega nam se Ivana činila kao savršena gošća za ovu rubriku svakako je njezina koža. Na Ivaninom Instagram profilu možete vidjeti fotografije na kojim je u potpuno glam izdanju, ali i one prirodne, bez imalo šminke. O kojem god izdanju se radilo, njezina koža izgleda besprijekorno. Ona je blistava, njegovana i zdrava. Kada vidimo proizvode koje nam je navela kao svoje omiljene, jasno nam je i zašto je to tako.

Smart Tone Broad Spectrum SPF 50 – Zo Skin Health

“Problem s hiperpigmentacijom me doveo do toga da koristim SPF na licu cijele godine, ne samo ljeti, a manjak SPF-a je doveo do borbe sa smeđim mrljama. Super proizvod!”, kaže nam Ivana. Čak i ako vi nemate problem s hiperpigmentacijom SPF trebate koristiti cijele godine jer je on prva crta obrane protiv pojave preuranjenih znakova starenja. Čak i ako je vani oblačno, SPF treba biti dio vaše rutine.

Ivana Mišerić
Smart Tone Broad Spectrum SPF 50 – Zo Skin Health

Jane Iredale Bronzer – Rose Dawn

“Bez rumenila osjećam se gola, ne treba mi puder, ne treba mi maskara, dobro rumenilo spašava stvar. Isto je i s dobrom obrvom”, kaže nam. I zaista, rumenilo, kada je pogođeno, može vašem licu udahnuti život, a također vas može i pomladiti.

ivana mišerić
Jane Iredale Bronzer - Rose Dawn

Olovke za usne

“Malo sam postala ovisna o olovkama za usne – imam ih jeftinih, skupljih… Definitivno dva favorita –Charlotte Tilbury – “Iconic nude” i Catrice – “Plumping lip liner”.

Ivana Mišerić
Charlotte Tilbury - "Iconic nude"
ivana mišerić
Catrice – "Plumping lip liner"

Kreme za lice

“Kreme za lice jako često mijenjam jer imam osjećaj da mi se koža brzo navikne na proizvod, pa volim nakon svake kutijice promijeniti priču. Često se vraćam svojim favoritima. Trenutno sam na Becutanu, ide hladnije vrijeme, koža mi je suha i ovo mi je taman mrvicu premasno. A volim sjaj. Također odlična light krema je Neutrogenin Bright Booster”, kaže nam.

ivana mišerić
Becutan
Ivana Mišerić
Neutrogena Brigh Booster

Tonirana krema

“Nuxe Bio Organic tonirana krema od bijelog čaja je čudo. Zamjena za puder, koji koristim samo za prilike koje traže teži make up. Dolazi u dvije nijanse, jedna za ljeto, druga za ostatak godine”.

ivana mišerić
Nuxe - Soin Hydratant Teinté Multi-Perfecteur

FOTO: Instagram (@ivana_miseric),
DM, Sophia.hr, Charlotte Tilbury, Catrice, Jane Iredale

Učitati još
Zatvori