Anti-age trik s rumenilom koji u trenu skida godine s lica
Anti-age trik s rumenilom koji u trenu skida godine s lica

Anti-age trik s rumenilom koji u
trenu skida godine s lica

Ako je neki ideal i dalje čvrst i teško da ćemo ga uskoro srušiti, to je ideal mladolikog izgleda. Bez obzira na sve body positive pokrete, prikazivanje prave kože i odbacivanje Photoshopa, anti-age tretmani i preparati i dalje su među najprodavanijima. Što god tko rekao, naprosto i dalje mnogi žele izgledati mlađe i skinuti godine sa svog lica.

Nažalost, često se trenutni učinak i onaj ekstremno vidljiv može dobiti samo odlaskom pod nož ili podvrgavanjem skupim tretmanima. Unatoč želji da izgledamo mlađe, mnogi od nas teško da će se odlučiti na tako ekstremne postupke. Srećom, šminka nam je ovdje saveznik i njome možemo skinuti nekoliko godina s lica.

Anti-age trik s rumenilom

Sve što vam treba je rumenilo koje ćete nanijeti na strateške točke na licu. Prvi korak ovog nekirurškog face lifta je odabir prave boje rumenila. Naime, ružičasta rumenila i ona boje breskve instantno skidaju godine s lica. Naravno, nijansu ćete prilagoditi podtonovima svoje kože.

Drugi bitan korak je biranje tipa rumenila koje ćete koristiti. Zapravo, idealno je ono kremasto jer su u današnje vrijeme teksture tih rumenila lagane i savršeno se stapaju s kožom. Posebno su dobar izbor ako imate suhu kožu.

Posljednji i najbitniji korak je pozicioniranje rumenila. Upravo ovo određuje koliko godina ćete dodati ili oduzeti svome licu. Umjesto na sredinu obraza, rumenilo ćete nanijeti na najvišu točku svojih jagodica – tamo gdje biste inače highlighter. Od tamo krenite i nastavite rumenilo “blendati” prema rubu kose. Ova tehnika će licu dati dojam face liftinga.

Čak i ako inače nosite rumenilo na sredini obraza, možda je vrijeme da malo eksperimentirate. Naime, takav način nanošenja rumenila često zna izgledati kao lice vuče prema dolje, te mu daje dojam obješenosti, a tko to želi? Ova anti-age tehnika, pak, licu daje definiciju i gotovo da može zamijeniti i konturiranje. Ako želite još dodatno naglasiti jagodičnu kost, dodajte highlighter.

U nastavku donosimo prijedloge rumenila koji su jedni od najboljih na tržištu, a savršeno će poslužiti za isprobavanje ovog trika za mladolik izgled.

Dior Rouge Blush
Dior Rouge Blush
Armani Beauty Luminous Silk Glow Blush
Armani Beauty Luminous Silk Glow Blush
chanel rumenilo
chanel les tissages
Rumenila do 10 eura
Aura
Rumenila do 10 eura
essence
Rumenila do 10 eura
Catrice
charlotte tilbury PILLOW TALK LIP & CHEEK GLOW
charlotte tilbury PILLOW TALK LIP & CHEEK GLOW

Foto: Instagram (@naomigenes, @ergibardhollari)

Učitati još
Zatvori