Community menadžerica Lara Vukušić otkrila nam je 5 beauty proizvoda koje uvijek ima u torbi
Community menadžerica Lara Vukušić otkrila nam je 5 beauty proizvoda koje uvijek ima u torbi

Community menadžerica Lara Vukušić otkrila nam je 5 beauty proizvoda koje uvijek ima u torbi

Nakon ljetne etape istraživanja torbi naših poznatih, kada su nam isticali svojih pet ljetnih beauty favorita, sada se bacamo na one ultimativne favorite. Influencerica Lara Vukušić otkrila nam je pet beauty proizvoda koji su joj all time favoriti i koje baš uvijek ima u torbi sa sobom. Prije nje, o svojim omiljenim proizvodima pričale su nam Nika Turković, Lucija Lugomer, Lidija Lešić, Paula Puškaš i Eni Jurišić.

Lara nam je naglasila kako sa sobom gotovo uvijek ima minijaturnu torbicu, ali to ju ne sprječava da ju popuni kvalitetnim beauty proizvodima. ‘Sve mora biti mini pakiranja’, kaže nam. Uz to, ovog puta se odmičemo od termalnih vodica i sličnih ljetnih proizvoda. Željeli smo znati što Lara apsolutno uvijek ima sa sobom, bez obzira na godišnje doba.

Lara, osim što rastura influencerski posao, radi i kao community menadžerica u jednoj domaćoj agenciji. Nije ni čudo, stoga, da njezin stil i make up lookove obožavamo. Oni su savršen miks poslovnog i glam svijeta. U nastavku donosimo njezine omiljene proizvode koji su joj potrebni za takav look.

Hidratantna krema za tijelo

‘Neizostavna mi je hidratantna krema za tijelo jer najljepša koža je njegovana koža’, kaže nam Lara. To je posebno istina sada na početku jeseni kada se koža mora oporaviti od ljeta. Nju je isušilo sunce, more kao i mnogi drugi faktori, a hidratacija je ključ lijepe i njegovane kože, što nam je potvrdila i dermatologinja.

Balzam za usne

‘Drugo što je uvijek sa mnom jest hranjivi balzam za usne. Ako nešto ne volim, to su ispucane usnice’, govori nam Lara čije usnice su gotovo njezin zaštitni znak. Ako nešto volimo kod njezinih lookova, to su uvijek definirane i naglašene usne.

Parfem

‘Mala bočica parfema je također uvijek sa mnom jer jedna od prvih stvari koju uvijek primijetim, točnije osjetim je parfem. Volim mirise, smatram da i odaju dio osobnosti svake osobe i zbog toga im predajem veliku važnost’, kaže nam Lara i ne možemo se više složiti s njom.

Olovka za usne

Kao što smo ranije spomenuli, Larin signature look je onaj s naglašenim usnicama. One su uvijek savršeno istaknute dok je ostatak šminke decentan. Kako bi njezine usnice bile definirane, olovka za usne je neizostavan dio njezine torbice.

Ruž

Uz olovku za usne naravno ide i ruž koji savršeno naglašava Larine usne. ‘Volim naglasiti usne, time i osmijeh dolazi više do izražaja pa s njim i bolje raspoloženje’, zaključuje Lara

FOTO: Instagram (@vukusiclara), Cult Beauty,
Beauty Bay, Byredo, Zara, Tom Ford

Učitati još
Zatvori