Beauty proizvodi koje ljeti obožava Lucija Lugomer
Beauty proizvodi koje ljeti obožava Lucija Lugomer

Beauty proizvodi koje ljeti
obožava Lucija Lugomer

I ovog tjedna nastavljamo otkrivati što naše najpoznatije influencerice ljeti obavezno imaju u torbi. To su beauty proizvodi bez kojih ne izlaze iz kuće, čak i kada je vani toplinski val. Nakon Nike Turković i Lucija Lugomer dopustila nam je da zavirimo u njezinu torbicu.

Baš poput Nike i Lucija ljeti više pažnje posvećuje njezi kože nego samom šminkanju. Ipak, dekorativne kozmetike ne odriče se ni kada je najtoplije. Sa sobom uvijek ima dva make up proizvoda, a nikad ne zaboravlja ni parfem.

U nastavku donosimo popis proizvoda od kojih se Lucija Lugomer ljeti ne odvaja.

Hidratantna krema sa SPF-om

„Maleno pakiranje hidratantne kreme za lice s obaveznom SPF zaštitom koju trenutno koristim u njezi svoje kože. Zbog seboreičnog dermatitisa imam gotovo konstantni manjak hidratacije kože pa moja koža lica tijekom cijele godine traži hidrataciju“, kaže nam Lucija.

Termalna voda

Kao i svi mi kada temperature prijeđu 30 stupnjeva i Lucija se voli osvježiti, pogotovo ako je zapela na gradskom asfaltu.

„Termalnom vodom volim se osvježiti tijekom cijelog dana i uvijek ju na kraju svi vole posuditi od mene“, govori nam.

Parfem

Svi mi, pa i Lucija, ljeti volimo mirisati svježe. Ona se ni na vrhuncu toplinskog vala ne odriče svog omiljenog parfema, a ne biste trebali ni vi.

„Maleno pakiranje mog najdražeg parfema je nešto što nosim sa sobom tijekom cijele godine“, otkriva.

Matirajući puder

„Matt puder u kamenu uvijek nosim sa sobom za nos koji svojim sjajem uvijek voli biti u prvom planu“, govori nam Lucija.

Super je i što danas postoje opcije sa SPF-om pa osim što popravljate šminku i matirate nos, njime obnavljate i zaštitu.

Sjajilo

„Sjajilo za usne. Trenutno koristim jedno koje u sebi ima male čestice šljokica pa usne izgledaju baš sočno, a i jednom se živi“, kaže nam naposljetku.

Sjajila za usne ljeti su idealan komad šminke. Zauzimaju malo mjesta u torbici, možete birati ono prozirno ili u nekoj nježnoj nijansi, a uvijek su hit i ova sa šljokicama koja voli i Lucija. Uz njih usne izgledaju sočno, vizualno veće, a još uvijek prirodno.

FOTO: Instagram (@lucija_lugomer_official), Beauty Bay, Nordstrom, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori