Lucija Lugomer otkrila nam je bez kojih beauty proizvoda ne može zamisliti ljeto
Lucija Lugomer otkrila nam je bez kojih beauty proizvoda ne može zamisliti ljeto

Lucija Lugomer otkrila nam je bez kojih beauty proizvoda ne može zamisliti ljeto

Nastavljamo otkrivati što naše najpoznatije influencerice ljeti obavezno imaju u torbi. To su beauty proizvodi bez kojih ne izlaze iz kuće, čak i kada je vani toplinski val. Nakon Nike Turković i Lucija Lugomer dopustila nam je da zavirimo u njezinu torbicu.

Baš poput Nike i Lucija ljeti više pažnje posvećuje njezi kože nego samom šminkanju. Ipak, dekorativne kozmetike ne odriče se ni kada je najtoplije. Sa sobom uvijek ima dva make up proizvoda, a nikad ne zaboravlja ni parfem.

U nastavku donosimo popis proizvoda od kojih se Lucija Lugomer ljeti ne odvaja.

Hidratantna krema sa SPF-om

„Maleno pakiranje hidratantne kreme za lice s obaveznom SPF zaštitom koju trenutno koristim u njezi svoje kože. Zbog seboreičnog dermatitisa imam gotovo konstantni manjak hidratacije kože pa moja koža lica tijekom cijele godine traži hidrataciju“, kaže nam Lucija.

Termalna voda

Kao i svi mi kada temperature prijeđu 30 stupnjeva i Lucija se voli osvježiti, pogotovo ako je zapela na gradskom asfaltu.

„Termalnom vodom volim se osvježiti tijekom cijelog dana i uvijek ju na kraju svi vole posuditi od mene“, govori nam.

Parfem

Svi mi, pa i Lucija, ljeti volimo mirisati svježe. Ona se ni na vrhuncu toplinskog vala ne odriče svog omiljenog parfema, a ne biste trebali ni vi.

„Maleno pakiranje mog najdražeg parfema je nešto što nosim sa sobom tijekom cijele godine“, otkriva.

Matirajući puder

„Matt puder u kamenu uvijek nosim sa sobom za nos koji svojim sjajem uvijek voli biti u prvom planu“, govori nam Lucija.

Super je i što danas postoje opcije sa SPF-om pa osim što popravljate šminku i matirate nos, njime obnavljate i zaštitu.

Sjajilo

„Sjajilo za usne. Trenutno koristim jedno koje u sebi ima male čestice šljokica pa usne izgledaju baš sočno, a i jednom se živi“, kaže nam naposljetku.

Sjajila za usne ljeti su idealan komad šminke. Zauzimaju malo mjesta u torbici, možete birati ono prozirno ili u nekoj nježnoj nijansi, a uvijek su hit i ova sa šljokicama koja voli i Lucija. Uz njih usne izgledaju sočno, vizualno veće, a još uvijek prirodno.

FOTO: Instagram (@lucija_lugomer_official), Beauty Bay, Nordstrom, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori