Voditeljica Ana Radišić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda bez kojih ne može
Voditeljica Ana Radišić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda bez kojih ne može

Voditeljica Ana Radišić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda bez kojih ne može

Nakon što smo cijelog ljeta zavirivali u torbe poznatih i slavnih ne bismo li otkrili beauty proizvode koje uvijek imaju sa sobom, jesen započinjeno u sličnom tonu. Najprije je nam je svoje all time omiljene beauty proizvode otkrila Iris Cekuš, za isto smo zamolili novinarku i producenticu Anu Radišić.

Ana Radišić je svoju televizijsku karijeru započela na lokalnom Kanalu Ri, gdje se tesala sve dok nije bila sprema za Zagreb i izazove koji su je dočekali u glavnom gradu. Nakon niza godina na televiziji, Ana je pokrenula i vlastiti podcast u kojem su joj gosti poznate face iz svih sfera javnog života.

Ana je s godinama postala jedno od omiljenih lica malih ekrana. S toliko emisija u nogama, čini nam se da kad nije pred kamerama, pažljivo bira kada će koristiti tešku šminku. Ako je po nečemu prepoznatljiva to je njezin zarazni osmjeh uz koji joj i ne treba puno šminke. Upravo taj minimalistički pristup make upu svidio nam se kod nje.

Ona, kao i mnogi danas, više pažnje posvećuje njezi kože i tako bi i trebalo biti. Ipak, glam izdanja nisu joj strana. To je lako iščitati i iz proizvoda za koje kaže da su joj omiljeni. Ana Radišić tek je najnovija u nizu naših sugovornica koje su nam otkrile svoje beauty favorite. Prije nje to su učinile Nika Turković, Lucija Lugomer, Lidija Lešić, Paula Puškaš, Eni Jurišić, Lara Vukušić i Iris Cekuš

Piling

“Ono bez čega ne mogu je dobar piling za kožu lica i tijela. Imam osjećaj da on počisti baš sve, sve što treba i pruža predivan osjećaj čistoće, a ujedno stvara preduvjete za blistavu kožu”, kaže nam.

Hidratantne kreme i serumi

Popularna novinarka zna koliko je bitna hidratacija. Pravilno i dovoljno hidratizirana koža izgleda ujednačeno i blistavo, a ne umorno i dehidrirano. “Hidratacija lica mi je izrazito važna. Koristim serume i kreme, sve od švicarskog brenda Teoxane”, kaže.

 

Serum za kosu

“Izrazito puno pažnje pridajem kosi. Mislim da je ona najljepši ukras svake žene. Ono što je konstanta je serum Therapist kojeg najčesće nanosim prije spavanja na vrhove kose”, kaže nam.

Ako želite kopirati njezinu rutinu za njegu kose, sada je pravo vrijeme. Naime, upravo ujesen kosa treba nešto više njege jer smo je ljeti izlagali suncu i moru.

serum za kosu
Philip B.

Parfem

“Obožavam parfeme. Generalno mirise. Mislim da odražavaju karakter osobe. Trenutno mi je favorit Byredo Bal’d Afrique i Carner Sal Y Limón”, kaže nam.

Sudeći po njezinom izboru trenutno omiljenih parfema, Ana voli cvjetne i citrusne note. Naime, u Byredo parfemu koji je navela nalaze se note ljubičice, nevena i ciklame, kao i bergamota. Upravo ta zadnja nota ponavlja se i u drugom parfemu koji Ana voli, a kombinirana je s notama limuna i limete.

Hidratantni puder

“Nježan i hidratantan puder Armani Luminous Silk godinama koristim i nešto je najugodnije i najljepše što licu daje nijansu i sjaj kakav točno treba. Nježan i zdrav!”, kaže nam naposljetku.

FOTO: Instagram (@anaradisic), Cult Beauty, Douglas,
Chanel, Byredo, Parfumerija Lana, Carner Barcelona

Učitati još
Zatvori