Lidija Lešić otkrila nam je kojih 5 beauty proizvoda uvijek ima u torbi
Lidija Lešić otkrila nam je kojih 5 beauty proizvoda uvijek ima u torbi

Lidija Lešić otkrila nam je kojih 5 beauty
proizvoda uvijek ima u torbi

Nakon Nike Turković i Lucije Lugomer i jedna od naših najpoznatijih influencerica dala nam je da zavirimo u njezinu torbu. Naravno, u pitanju je Lidija Lešić, koja uz gore navedenu titulu nosi i onu jedne od naših najuspješnijih manekenki, a odnedavno se bacila i u dizajnerske vode sa svojim brendom My Choice.

Osim što nam je Lidija Lešić vječna modna inspiracija, želimo iskopirati i svaki njezin beauty look. Njezina šminka vječito je odmjerena i elegantna, a koža je prirodna i sjajna bez puno proizvoda i filtera. To nam se jako sviđa pa smo je pitali od kojih pet beauty proizvoda se ljeti ne odvaja.

U skladu s njezinom filozofijom kako je manje – više, šminka u njezinoj torbi je minimalna, a posebnu pažnju posvećuje usnama i parfemu.

Balzami za usta

‘U mojoj torbi su uvijek barem dva balzama za usta’, kaže nam Lidija. ‘Od svega navedenog, balzam za usta je najčešće korišten proizvod jer volim da su mi usne uvijek njegovane’, dodaje.

Korektor

‘Korektor je tu kako bih nabrzinu obnovila i ponovo postigla svjež izgled’, veli Lidija. Korektor je idealan proizvod, pogotovo ako kao Lidija ne nosite puno šminke. Njime jednostavno i brzo možete prekriti sitne nepravilnosti ili osvježiti područje ispod očiju.

Travel sized parfem

‘Parfem je tu kako bih uvijek lijepo mirisala. Ne kompliciram po pitanju make upa i nekako gotovo uvijek naginjem onome manje je više’, priča nam.

Malena pakiranja parfema su praktična i ne zauzimaju puno mjesta u torbici, a dobro ih je imati. Ako nakon posla morate odjuriti na kavu ili druženje, ovako možete u trenu obnoviti parfem.

Ruž

Naposljetku, Lidija spominje i kako u torbi vječito ima ruž. On je uz korektor još jedan od onih proizvoda koje je uvijek dobro imati uz sebe. Bilo da želite dodati malo boje prirodnom looku ili look trebate pretvoriti iz dnevnog u noćni, ruž je odgovor.

FOTO: Instagram (@lidijalesic), Beauty Bay, Douglas, Nordstorm, Cult Beauty, Chanel

Učitati još
Zatvori