Pet beauty proizvoda bez kojih Paula Puškaš ne ide iz kuće
Pet beauty proizvoda bez kojih Paula Puškaš ne ide iz kuće

Pet beauty proizvoda bez kojih Paula
Puškaš ne ide iz kuće

Tijekom ljeta zavirili smo u torbe Nike Turković, Lucije Lugomer i Lidije Lešić. Sljedeća na našem popisu je mlada manekenka Paula Puškaš. Hrvatica s francuskom adresom slovi kao jedna od najvećih trendseterica. Njezin stil mnogi obožavaju, no nama je za oko zapeo ovaj beauty dio.

S obzirom na posao koji radi i na svu silu proizvoda koje njezino lice mora podnositi, ne sumnjamo da bez šminke može. Ipak, nas je zanimalo bez kojih pet beauty proizvoda nikako ne može. To su proizvodi za koje u svojoj torbici uvijek ima mjesta.

SPF

Paula zna koliko je bitno nanositi SPF svaki dan, a posebno ljeti. ‘Ljeti najviše čuvam lice, stoga mi se u torbici uvijek nalazi faktor 30 za lice’, rekla nam je.

SPF je bitno nanositi kako bismo spriječili štetu od jakog sunca. Ono može izazvati kratkoročne posljedice poput opeklina ili one teže poput raka kože. Također, sunce je među glavnim krivcima za pojavu prvih bora i ostalih znakova preuranjenog starenja.

Termalna voda

Kao ni bilo tko od nas, ni Paula nije otporna na toplinu, a pogotovo ne kada traje toplinski val s ekstremnim temperaturama.

‘Uvijek ubacim termalnu vodicu u spreju za osvježenje na plaži ili u gradu’, kaže nam i potpuno ju podržavamo. Termalne vodice idealne su ljeti kada nam treba brzinsko osvježenje, a ne želimo uništiti šminku. Uz to što hlade, one su i prepune dobrih sastojaka.

Krema za tijelo sa SPF-om

Ako ide na plažu, Paula nikad ne ostavlja doma kremu sa zaštitnim faktorom. Kaže kako u torbi uvijek ima bogatu kremu za tijelo sa SPF-om. U ovome bismo ju baš svi trebali slijediti, ali i također se kloniti sunca kada je najjače. Baš kao i kožu lica, i kožu tijela treba čuvati.

Balzam za usne

U svojoj torbi Paula uvijek ima i balzam za usne. Ako želite proizvod koji i štiti i njeguje, odabrat ćete onaj sa SPF-om.

Suho ulje sa šljokicama

‘Za večernje varijante volim koristiti suho ulje za tijelo s brončanim glitterom koje naglasi moju preplanulost i brončanu put’, kaže nam na kraju. Suha ulja idealna su njega nakon plaže. Ona ističu boju, ali i njeguju kožu nakon sunca i soli, a ne ostavljaju masne tragove.

shimmer
SUNDAY RILEY

FOTO: Instagram (@paulapuskas, Cult Beauty, Nordstorm, Beauty Bay)

Učitati još
Zatvori