Naša perspektivna pjevačica Nela Đinđić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda
Naša perspektivna pjevačica Nela Đinđić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Naša perspektivna pjevačica Nela Đinđić otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Domaća pjevačica, koja je nedavno izdala novi singl i to božićni, Nela Đinđić, dala nam da zavirimo u njezinu toaletnu torbicu. Točnije, ona je iz nje izvukla svojih 5 omiljenih beauty proizvoda. Prije nje to su napravile: Nika TurkovićLucija LugomerLidija LešićPaula PuškašEni JurišićAna RadišićIris CekušAnita DujićAleksandra DojčinovićKatarina BabanMarijana BatinićNana NadarevićLara VukušićTatjana JurićIva Šulentić, Ivana Mišerić, Ida Prester i Dunja Jovanić.

Osim svojim spektakularnim glasom i modnim kombinacijama, Nela Đinđić nas je osvojila i svojim make up lookovima. U njezinim spotovima oni su uvijek maštoviti, nesvakidašnji i savršeno osmišljeni kako bi uz sve ostalo ispričali priču koju Nela želi prenijeti svojom glazbom. Potpisuje ih vizažistica Tamara Kokalj. Osim u spotovima, Nelina šminka besprijekorna je i u svakodnevnom životu. U tim situacijama odlučuje za nešto “prigušenije” nijanse i prirodniji izgled. I to joj savršeno stoji. No da ne duljimo, u nastavku donosimo Neline beauty favorite.

Krema za lice

Sudeći po prvom proizvodu koji nam je izvdojila, Nela je, očito, pobornica clean girl estetike i glass skin efekta. Dva su to trenda koji su obilježila 2022. godinu. “Cicaplast b5+ krema za lice koja obnavlja i hidratizira kožu i postiže glass skin efekt”, kaže nam ona i apsolutno podržavamo jer nam je prirodni no makeup makeup look jedan od dražih ovogodišnjih trendova.

Prozirni gel za obrve

“Prozirni gel za obrve jer oblikuje i zadržava oblik, kad namjestim obrve osjećam se lijepo i bez trunke šminke”, kaže Nela. Obrve stilizirane prozirnim gelom, koje daju dojam laminiranih samo za puno manju cijenu, također su dio već spomenute minimalističke i prirodne estetike. Također, znamo svi da su obrve okvir lica pa i ne čudi što se Nela osjeća lijepo kada su one na mjestu.

Mast za zacjeljivanje rana

Obožavamo snalažljive žene koje pronalaze nove načine upotrebe beauty proizvoda. Dosad nam nije palo na pamet koristiti mast za zacjeljivanje rana na usnama, ali ove zime mogli bismo početi. “Ovo je jedini proizvod koji pomaže mojim suhim usnama zimi”, objašnjava nam Nela.

Bronzer u stiku

“On dodaje boju i život mom blijedom licu i izgleda prirodno i sjajno”, govori nam Nela. Kremasti proizvodi još su jedan od velikih trendova iz 2022. godine. Oni koži daju onaj zdravi sjaj, a zbog svoje teksture savršeno se stapaju s njom i izgledaju jako prirodno, kao da ne nosite šminku.

Maskara

“Last but not least – maskara, jer imam malene trepavice i bez maskare kao da ih nemam”, zaključuje Nela. I istina je, dobra maskara može potpuno transformirati naš izgled, čak i ako nemate druge šminke na licu.

FOTO: Instagram (@neladindic), Cult Beauty, Beauty Bay, dm, Chanel, YSL Beauty, Lancome

Učitati još
Zatvori