Albina nam je otkrila svojih 5 omiljenih beauty proizvoda
Albina nam je otkrila svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Albina nam je otkrila svojih 5
omiljenih beauty proizvoda

Albina i njezina glazba u fokus javnosti došli su 2021. godine kada je s pjesmom Tick – Tock nastupila na Eurosongu. Bio je to iskorak od skladbi koje smo na Eurosong slali godinama prije toga, a Albina i njezina ekipa otišli su korak dalje i s koreografijom. Nažalost, Albina se te godine nije plasirala u finale, ali Tick – Tock je svakako postao radijski hit koji svi pjevušimo kada ga čujemo (i engleski i hrvatski dio).

Albina je nakon Eurosonga skupila “vojsku” fanova, a nastupila je i u showu Ples za zvijezdama. Kao i mnogi pripadnici njezine generacije, Albina je aktivna na Tiktoku. Ipak, ono po čemu je najpoznatija je njezin zvonki glas i simpatičnost.

Zahvaljujući prirodi svog posla, Albina je navikla na glam lookove i tešku šminku, ali ako pogledate njezin Instagram profil, vidjet ćete da u slobodno vrijeme više preferira prirodni izgled. S obzirom na njezine godine, ne čudi što je njezin ten u besprijekornom stanju i što joj koža uvijek izgleda lijepo i njegovano. Ipak, godine nisu jedini razlog tome, to je i rezultat pravilne njege, a ona nam je otkrila koje proizvode najviše voli.

Prije nje svoje beauty favorite otkrile su nam i: Nika TurkovićLucija LugomerLidija LešićPaula PuškašEni JurišićAna RadišićIris CekušAnita DujićAleksandra DojčinovićKatarina BabanMarijana BatinićNana NadarevićLara VukušićTatjana JurićIva Šulentić, Ivana MišerićIda Prester Dunja JovanićNela ĐinđićIvana VukušićZsa ZsaLu Jakelić i Domenica.

Krema za ruke

“Inače nemam suhe ruke, ali ipak volim nanijeti dobru kremu i zaštiti ih od hladnoće”, kaže nam Albina. Upravo dobra krema za ruke može vas riješiti problema sa suhom kožom i pucanjem kože koje može biti jako neugodno. Stoga, zimi treba birati bogatije, hranjive kreme.

Albina
Chanel
Albina
L'Occitane
Albina
Bioderma
Albina
Kiehl's
Albina
Weleda

Mlijeko za tijelo

“Uvijek nakon tuširanja tijelo mažem dobrim mlijekom. Generalno držim do kože”, govori nam. Dobar proizvod će kožu tijela nahraniti i hidratizirati, a neće ostaviti mastan trag. Posebno bitno je ovakve proizvode koristiti zimi jer je hladni zrak vani jako suh, kao i grijani zrak u zatvorenim prostorijama.

Albina
Chanel
Albina
Bioderma
Albina
Kopari
albina
Fresh
albina
Algenist

Ulje za kosu

“S obzirom na to da imam jako puno kose, moram ju dodatno nahraniti uljem”, kaže nam Albina i nimalo nas ne čudi taj izbor. Osim po pjesmi i koreografiji za Eurosong mnogi su je zapamtili po frizuri koju je nosila i količini kose.

albina
Philip B.
albina
Augustinus bader
albina
Gisou
albina
Fable&Mane
albina
ouai

Hidratantna krema

“Ne mogu zamislit dan bez hidratantne kreme i nježne teksture na licu”, govori nam. Hidratanta krema je proizvod koji bismo baš svi, bez iznimke, trebali koristiti svakodnevno. Ona je tu da nahrani i njeguje kožu te da joj vrati izgubljenu vlagu.

ivana pirizović
Chanel
ivana pirizović
Lancome
albina
Drunk Elephant
albina
dermalogica
Albina
Youth to The People

Melem

“Za razliku od ruku, imam problema sa suhoćom kada su usta u pitanju, zato dan nikako ne može proći bez melema”.

Naše usne jednako su osjetljive kao i okoloočno područje jer je na njiam također koža jako tanka. Posebno zimi one su izložene mnogim štetnim utjecajima pa ih treba s posebnom brigom njegovati.

albina
bilogique recherche
albina
chanel
albina
Melem
albina
L'Occitane
albina
Kiehl's

FOTO: Instagram (@albina.music), Chanel, Lancome, Cult Beauty, L’Occitane, Kiehl’s, Bioderma

Učitati još
Zatvori