Nela Đinđić ima novi božićni hit – genijalan je
Nela Đinđić ima novi božićni hit – genijalan je

Nela Đinđić ima novi božićni
hit – genijalan je

Nelin novi singl “Dobro jutro, Božić je” nije samo jedan klasični božićni hit u kojem će slušatelji uživati ove zime, već singl koji će vas zasigurno vratiti u djetinjstvo. Riječ je o božićnoj pjesmi koja opisuje sve naše najdraže uspomene iz djetinjstva: stare kuglice, zapetljane lampice i gledanje neizbježnog filmskog klasika „ Sam u kući“ s obitelji.

To je već treći singl ove godine nakon uspješnog albuma “Melodrama” i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se Nela predstavila pjesmom “Sto godina”. Vesela i catchy božićna pjesma iznimno talentirane glazbenice je jedna od onih koja će se vraćati u radijske etere svakog božićnog razdoblja još dugo godina. Vizualni identitet obilježile su fotografije analognim fotoaparatom u božićnoj 90’s atmosferi stana u kojem je pjesma i pisana. Pjesma za sada nema spot, ali ju krasi predivan božićni lyric video.

Glazbu za “Dobro jutro, Božić je” napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević. Na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman i produkcija je djelo Ivana Pešuta. Prva je to zajednička suradnja ovog ženskog tima, a sudeći po uspjehu, neće biti posljednja. Back vokale na pjesmi izveli su Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

Neli je oduvijek bila želja prenijeti svoja sjećanja na božićno jutro:

“Htjela sam melodijom i tekstom reći što meni predstavlja Božić . Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božićno jutro, Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i tišina ulica dok su domovi puni i glasni”, rekla je Nela.

Vokalistica prepoznatljivog i snažnog glasa osvojila je ove godine nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a iza sebe broji singlove koji redovito zauzmu mjesto na HR TOP 40 ljestvici. Nela voli dijeliti svoje emocije s publikom, a to se najbolje osjeti upravo u pjesmama poput ove. Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija.

Fotografije: Lucija Očko

Styling: Lorena Gečević

Makeup: Tamara Kokalj

Hair: Davor Hair & Soul

Učitati još
Zatvori