GastroU Ljubljani je otvorena nova sezona Odprte Kuhne, najvećeg gastro događanja u regiji Nedjelja, 20. ožujka 2022.
Journal ManFilip Pleteš novo je Journalovo pero od kojeg možete očekivati super priče iz svijeta gastronomije Petak, 18. ožujka 2022.
GastroRijeka je dobila cool mjesto za druženja, a hit je pivo iz vlastite proizvodnje Petak, 18. ožujka 2022.
GastroNajljepše mjesto u Istri za tri dana otvara svoj novi tasting room i dućan Srijeda, 16. ožujka 2022.
GastroNOMU Wine & Sushi otvoren je u Teslinoj – pojele smo definitivno najbolji sushi u gradu Srijeda, 16. ožujka 2022.
GastroPovodom 130. rođendana Francka za zaposlenike su ručak kuhali chefovi JRE-Hrvatska Utorak, 15. ožujka 2022.
GastroJednostavni, brzi i jako fini – u Lidl su stigli najbolji uskrsni specijaliteti Utorak, 15. ožujka 2022.
GastroSlikanje i vino u ateljeima sve je popularniji način druženja koji jedva čekamo isprobati Utorak, 15. ožujka 2022.
GastroU kuhinji sa chefom Matijom Bregešom: O promjenama u restoranu Baltazar i velikim planovima za proljeće Subota, 12. ožujka 2022.