Rijeka je dobila cool mjesto za druženja, a hit je pivo iz vlastite proizvodnje

Rijeka je dobila cool mjesto za druženja, a
hit je pivo iz vlastite proizvodnje

Ugostiteljska scena u Rijeci sve je zanimljivija, a novo, dugo iščekivano otvorenje zaintrigiralo je ne samo Riječane, već cijelu Hrvatsku. Prekrasan interijer u prostoru nekadašnjeg željezničkog kolodvora, odlična hrana i pivo domaće proizvodnje, a kada tome još pridodamo dane posvećene rock glazbi uz DJ-a i vlastito društvo, zabava je garantirana. Sve to čeka vas u centru Rijeke, u novom King’s Brewpub Kolodvoru.

King’s Brewpub Kolodvor

U Rijeci je nedavno otvoren King’s Brewpub Kolodvor, četvrti u nizu lokala riječkog pivskog brenda King’s. Novootvoreni pub već se uspostavio kao glavna riječka prijestolnica piva i dobre zabave.

U prekrasno uređenom prostoru vlada casual atmosfera, zadržan je industrijski štih, a za dizajn interijera bio je zadužen studio Život Design. Novi pub nalazi se u obnovljenoj zgradi željezničkog kolodvora, na adresi Trg kralja Tomislava 1.

Ponuda jela i pića

U ponudi puba su osim piva i drugih pića i super jela, kao što su juhe, sendviči, rebarca, burgeri i krumpirići, a nećete vjerovati, za doručak možete pojesti Čokolino! Imaju i veganskih opcija, a sve je dostupno na Woltu. Apsolutni favoriti ovdje su vrlo jednostavni; pivo iz vlastite King’s Brew proizvodnje te njihova craft kola Monada, prva hrvatska craft kola.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori