Crveni ruž ove jeseni se vraća na velika vrata pa smo popisali 10 najboljih
Crveni ruž ove jeseni se vraća na velika vrata pa smo popisali 10 najboljih

Crveni ruž ove jeseni se vraća na velika
vrata pa smo popisali 10 najboljih

Crveni ruž vječiti je klasik, no posljednjih nekoliko godina nekako su ga zamijenile nude, mauve i smeđe nijanse. Naravno, jasno nam je zašto. One su nosivije i nekako imamo manje brige da će se razmazati. Crvena je tako rezervirana za baš posebne prigode ili ju viđamo na crvenom tepihu. Vrijeme je da se to promijeni.

Crveni ruž ove jeseni se vraća na velika vrata. Bilo da se radi o klasičnoj crvenoj, koraljnoj crvenoj ili tamno crvenoj, ona je tu i kako sada stvari stoje ne ide nigdje. Kod crvenog ruža bitno je pogoditi pravu nijansu za sebe, a za to vam treba malo znanja o podtonovima.

Naša koža može imati topli, hladni ili neutralni podton. Topli se manifestira u obliku žute nijanse, a hladni kao roza nijansa. Ljudi s neutralnim podtonovima imaju sreće pa im najčešće stoje gotovo sve nijanse. Zbog svega ovoga svatko će imati svoj najbolji crveni ruž.

Crveni ruž za svijetlu put s hladnim podtonovima

Za vas je najbolji crveni ruž onaj s plavim podtonovima. Oni odlično idu uz svijetlu put te dodaju blistavost vašoj koži. Osim toga, uz ovakve ruževe i zubi izgledaju bjelje. Također možete probati tamnocrvene i nijanse bobičastog voća.

Crveni ruž za svijetlu put s toplim i neutralnim podtonovima

Vi birajte vatreno crvene ruževe s toplim i narančastim podtonovima. Narančasto-crveni ruževi su odvažni i vibrantni, a ključ je da ostatak šminke bude minimalan. Dodajte malo bronzera, rumenilo boje breskve i zlatni highlighter. Šminka na očima neka bude jednostavna i minimalna.

Crveni ruž za tamniju put s hladnim podtonovima

I ljudima s ovakvom puti stoje ruževi s hladnim podtonovima. Odaberite nešto tamniji crveni ruž koji ima roze ili plave podtonove. Ako ne volite tamne ruževe, ne brinite, i vama će super stajati jarko crveni ruževi.

Crveni ruž za tamniju put s toplim i neutralnim podtonovima

Ovo je vjerojatno ten za koji je najlakše naći pravu nijansu ruža. Vama stoji sve od jarkog crvenog ruža s narančastim primjesama do tamnocrvenog. Tople crvene nijanse i one koje se zovu “true reds” naglasit će prirodan sjaj vaše kože dok će crvene s hladnim podtonovima dodati element glamura vašoj šminki.

Naši favoriti

FOTO: Instagram (@juliesfi, @eleanorpendleton), Dior, Nordstrom,
Ulta, Kiko Milano, Chanel, Pat McGrath, Fenty Beauty, Elizabeth Arden

 

Učitati još
Zatvori