Dva essence proizvoda koje Ella Dvornik obožava: Kako se koriste i čemu služe?
Dva essence proizvoda koje Ella Dvornik obožava: Kako se koriste i čemu služe?

Dva essence proizvoda koje Ella Dvornik obožava: Kako se koriste i čemu služe?

Kada kupujemo kozmetiku većinom želimo dobar omjer cijene i kvalitete, osim ako nismo naumili potrošiti na neki luksuzni brend. Ipak, tada smo svjesni da plaćamo i ime, ali to su situacije koje su iznimka. Većinom se fokusiramo na pristupačne brendove koje ćemo koristiti svakodnevno, a koji će i dalje raditi dobar posao. Jedan od takvih je i mnogima omiljen essence.

Jedan je to od onih brendova s kojim djevojke kreću kada se počinju šminkati, ali od ostalih “početničkih” brendova razlikuju se jer essenceu mnogi ostaju vjerni i kada krenu s ozbiljnijom šminkom. Ne čudi to s obzirom na činjenicu da imaju širok asortiman proizvoda koji je prilagođen najrazličitijim potrebama. Tu je laganija šminka za prirodniji look, ali i ona teža za glam izdanja.

Među svim tim proizvodima sada se nalaze i dva koja obožava i Ella Dvornik. Radi se o novoj maskari te o gelu za obrve. Ako se sada pitate zašto je posebna jedna maskara, udobno se smjestite jer u nastavku donosimo objašnjenje i za maskaru i za gel za obrve.

Lash Like a Boss maskara

Ako se netko u našim krajevima može nazivati sama svojom šeficom to je Ella Dvornik. Ona sama diktira što će raditi, kakvu će frizuru nositi, a na kraju i kako će se šminkati. Stoga ne čudi da voli baš ovu Like a Boss maskaru koja istovremeno daje volumen i produljuje trepavice, a to je baš sve što želimo od maskare. Uz to ona se ne trusi i ne ostavlja grudice na trepavicama. Ova maskara se odlično nadograđuje i neće izgledati sljepljeno. Ako ste od onih koji se minimalno šminkaju, a želite naglasiti oči, ova maskara je go to proizvod. Za prirodniji izgled nanesite jedan sloj, a za dramatičniji nekoliko njih.

Essence gel za obrve
Lash Like a Boss

Fix It Like a Boss gel za obrve

Sada na red dolazi i i zvijezda ovog teksta. Gel uz koji i vi možete svaki dan imati savršeno definirane obrve poput Elle i to bez profesionalnih vizažista. Ovaj gel je proziran i služi za fiksiranje obrva. Iz essencea navode da se radi o iznimno snažnom gelu koji bi obrve trebao držati na mjestu cijelog dana. On se brzo suši i i savršen je ako želite izgled laminiranih obrva.

Upravo takav stil uređivanja obrva, pak, savršen je ako nosite ‘clean girl’ look. Zna se da on uključuje kožu na kojoj je tek tonirana krema i kremasto rumenilo, dakle koža koja izgleda prirodno, tu je malo maskare te definirane obrve. Upravo zato ova dva proizvoda u paru idealna su ako želite taj popularni prirodni izgled. Ovaj gel možete koristiti i kako biste ukrotili sitne vlasi koje vječito strše.

Essence gel za obrve
Fix It Like a Boss

Savršeno i za glam look

Ova dva proizvoda idealna su i za glamurozne lookove, a takvi će biti aktualni u blagdanskim danima koji dolaze. Like a Boss maskara dat će vašim trepavicama duljinu i volumen tako da vam umjetne trepavice neće ni biti potrebne. Gel za obrve, pak, osigurat će da one budu definirane i na mjestu cijele večeri. U posljednje vrijeme i Ella preferira ova glamuroznija izdanja, što možemo vidjeti po njezinim objavama, pa nije ni čudo što se ova dva proizvoda i njoj sviđaju.

essence gel za obrve
essence gel za obrve

Naposljetku, proizvodi se, osim na kozmetičkim stalcima essence, nalaze i u posebnoj izdvojenom LIKE A BOSS boxu by Ella koji je dostupan u dm – drogerie markt prodavaonicama.

essence

FOTO: PR, Essence

Učitati još
Zatvori