Ako ne znate koje serije gledati ovaj mjesec, imamo binge listu za vas
Ako ne znate koje serije gledati ovaj mjesec, imamo binge listu za vas

Ako ne znate koje serije gledati ovaj
mjesec, imamo binge listu za vas

Stigao je srpanj, a s njim i novi naslovi na streaming platformama koje jedva čekamo bingeati. Dok smo zatvoreni doma pod klimom, dok putujemo na more ili dok odmaramo na plaži, slobodno vrijeme volimo provesti gledajući serije. Na Netflix i HBO Max stižu nove sezone omiljenih serija, ali i neke nove zbog kojih smo ovaj mjesec uzbuđeni. Kao i inače, i za ovaj mjesec smo vam pripremili naslove koje bingeamo.

How to with John Wilson

Prve dvije sezone su nas oduševile zato nestrpljivo iščekujemo treću sezonu koja na HBO Max stiže 28. srpnja. Dokumentarna serija u kojoj John Wilson kroz duhovit i dirljiv način pokušava dati korisne savjete dok se i sam nosi sa svojim osobnim problemima naišla je na odlične kritike. How to with John Wilson zasigurno je najoriginalnija serija trenutno. Sa svakom epizodom jedva čekamo vidjeti što će John sljedeće snimiti. Koncept u kojem John intervjuira obične ljude i daje savjete kako navigirati životom u užurbanom New Yorku savršeno funkcionira. Sve se čini tako spontanim i jednostavno je nemoguće ne zadubiti se u ekran kada John krene sa svojim pripovijedanjem. Prve dvije sezone uključivale su epizode o tome kako cijeniti vina, kako pronaći savršeno parking mjesto, kako uspješno small talkati, kako biti spontan i mnogo drugih savjeta. U trećoj sezoni John će davati savjete o tome kako pronaći javni WC, kako vježbati i kako čistiti uši. Korištenje naizgled svakodnevnih tema za pristup većim filozofskim problemima nešto je što je John Wilson već usavršio tako da nam samo ostaje čekati taj 28. srpnja.

serije
serije
serije

The Lincoln Lawyer

Los Angelesov najzgodniji odvjetnik, Mickey Haller, vraća se na Netflix 6. srpnja. Druga sezona legal drame The Lincoln Lawyer bit će podijeljena na dva dijela. U prvoj sezoni Mickeyja smo upoznali dok se oporavljao od operacije i ovisnosti o tabletama. Nakon smrti njegovog partnera, Mickey se odluči vratiti u odvjetničke vode te naslijedi sve slučajeve koji je njegov partner ostavio neriješenim. The Lincoln Lawyer je temeljena na seriji knjiga autora Michaela Connellyja, a druga sezona je adaptacija četvrte knjige The Fifth Witness. U drugoj sezoni Mickeyja pratimo nakon što je na kraju prve sezone postigao veliki uspjeh u sudnici. Mickey je sada pomalo i poznat i bira high profile slučajeve, ali ta slava će imati svoje posljedice. Jedva čekamo vidjeti hoće li naš najdraži odvjetnik biti spreman na njih.

serije
serije
serije

Survival of the Thickest

Nova Netflixova serija Survival of the Thickest premijerno će biti prikazana 13. srpnja i već znamo da ćemo je bingeati. Komedija prati Mavis, ženu srednjih godina koja je odnedavno singl te koja pokušava ponovno izgraditi svoj život. Kreatorica serije te glavna zvijezda je  komičarka Michelle Buteau poznata i kao voditeljica Netflixove reality serije The Circle. S obzirom na dosjetljive šale zbog kojeg je The Circle imalo gledljiv, sigurni smo kako će ova nova serija biti jedna od onih koji se lako bingeaju i uz koju možemo mozak staviti na pašu.

serije

Full Circle

Također 13. srpnja stiže Full Circle, nova mini serija na HBO Maxu. Režirao ju je oskarovski redatelj Seven Soderbergh poznat po filmovima Erin Brokovich, Traffic i Oceanovih 11. Serija prati istragu neuspjele otmice koja otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju nekoliko likova i kultura u današnjem New Yorku. Glumačka postava je također impresivna s glumcima poput Happyja Andersona, Timothyja Olyphanta, Claire Danes i Dennisa Quaida. Sigurni smo da će ovo biti zanimljiva krimi drama koja će nas držati na rubu stolca. Nema ništa ljepše nego kad zbog napetosti jedne epizode na kraju bingeamo cijelu seriju. Mislimo da nismo u krivu pretpostaviti kako je ovo jedna od takvih serija. HBO nikad ne razočara sa svojim mini serijama tako da polažemo velike nade u Full Cricle.

Too Hot to Handle

Da, tu i tamo volimo bingeati i trashy dating reality serije. Nakon što Love Island ubrzo završi tu je Too Hot to Handle – Netflixova najuspješnija dating reality serija. Peta sezona ove neobične serije stiže 14. srpnja, a odlična je za odmoriti mozak na par sati. Naravno, nije ni približno dobra kao Love Island, ali Too Hot to Handle ima svoj draž. Riječ je o reality seriji u kojoj se u vili nađu zgodni singl ljudi. Imaju priliku osvojiti 100 000 dolara, ali samo ako međusobno apstiniraju od seksa i bilo kakvog seksualnog kontakta. Nama to možda zvuči kao laka zarada, ali kandidatima u seriji je teže nego što zvuči. Iako je možda trashy dating serija, cilj je povezati se sam sa sobom i naučiti kako cijeniti prave veze umjesto beznačajnih one night standova. Kandidati reality serije često steknu veliku popularnost nakon emitiranja, a jedva čekamo vidjeti kakve ljude je Netflix pripremio za petu sezonu.

serije
serije
serije

The Witcher

Treća sezona The Witchera podijeljena je u dva dijela, a drugi dio na Netflix izlazi 27. srpnja. Zadnje tri epizode, u kojima po posljednji put gledamo Henryja Cavilla kao Witchera, odgovaraju na pitanja koja su ostala neriješena u prvom dijelu sezone. S kime će se Geralt udružiti i kako će zaštititi Ciri? Za odgovore na ta pitanja moramo čekati skoro kraj mjeseca, ali spremni smo. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Henry Cavill zaključiti ulogu Geralta i vjerojatno pustiti suzu na zadnjoj epizodi kada se napokon pomirimo s činjenicom da ga nećemo više gledati. Već je najavljena i četvrta sezona u kojoj će novi Witcher biti Liam Hemsworth.

serije
serije

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori