Zaboravite Stranger Things i 3 Body Problem. Došla je nova misteriozna serija kojoj predviđamo uspjeh
Zaboravite Stranger Things i 3 Body Problem. Došla je nova misteriozna serija kojoj predviđamo uspjeh

Zaboravite Stranger Things i 3 Body Problem. Došla je nova misteriozna serija kojoj predviđamo uspjeh

Dobivamo novu uzbudljivu mystery kriminalističku seriju! Sutra na Netflix stiže Dead Boy Detectives koja izgleda kao nešto što ćemo bingati u jedan dan. Netflix u zadnje vrijeme rastura sa svojim originalnim sadržajem, od The Gentlemena do Baby Reindeera, a najava za ovu novu seriju obećava zabavu. Evo što sve znamo o Dead Boy Detectives.

Dead Boy Detectives

Misterije, duhovi i demoni

Riječ je o je mystery kriminalističkoj seriji s elementima komedije koja prati Edwina i Charlesa, dva tinejdžera, rođena u različitim desetljećima, koji se susreću u zagrobnom životu te skupa rješavaju misterije i zločine. Oni su najbolji prijatelji, ali i duhovi, koji nikako ne žele prijeći u Smrt. Zato osnuju Dead Boy Detectives agenciju u sklopu koje love najmoćnije duhove i demone. U tome im pomaže vidovnjakinja Crystal te njezina prijateljica Niko. Uz pomoć njih, Edwin i Charles uspijevaju riješiti neke od najmisterioznijih nadnaravnih slučajeva.

Nadnaravno je upravo ono što seriju čini zabavnim. U njoj ima svega, od duhova, preko zlih vještica te Smrti (koja je u seriji personificirana). Svaka od osam epizoda bavi se drugim slučajem, a to nas podsjeća na dobre stare krimi serije koje smo gledali na televiziji kad smo bili mali, ali s modernijim twistom.

Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives je temeljena na grafičkom romanu Neila Gaimana, čiji je The Sandman već adaptiran u Netflixovu seriju. Glumačka postava sastavljena je od većinski nepoznatih glumaca. U glavnim ulogama se pojavljuju George Rexstrew, Jayden Revri, Kassius Nelson i Yuyu Kitamura, dok se u ulozi Cat Kinga našao Lucas Gage kojeg je proslavila uloga u prvoj sezoni hit serije The White Lotus.

Dead Boy Detectives

Fanovi romana već su uzbuđeni radi serije koja nam stiže sutra. Znamo da misteriozne serije na Netflixu prolaze dobro. Sjetimo se samo uspjeha Stranger Thingsa i, recentnije, 3 Body Problem. No, s elementima komedije koje Dead Boy Detectives donosi, po najavi nas podsjeća na jednu Netflixovu zaboravljenu seriju – Dirk Gently’s Hollistic Detective Agency. Obje serije veže detektivska agencija, nadnaravni događaji, borba dobrog protiv zla te komični trenutci. Zato, kada bingeate Dead Boy Detectives (a sigurni smo da hoćete), pogledajte i Dirk Gentlyja. Odličan je to mystery-krimi maraton!

Podsjećamo, serija na Netflix stiže sutra, a do tad vas ostavljamo s trailerom.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori