Lipanj na Netflixu – ovo su serije i filmovi koje morate pogledati
Lipanj na Netflixu – ovo su serije i filmovi koje morate pogledati

Lipanj na Netflixu – ovo su serije i
filmovi koje morate pogledati

Ovog ljeta nam Netflix donosi sve – od intenzivne akcije do srcedrapajuće romanse. Donosimo vam listu što sve novo očekivati u lipnju.

Never Have I Ever

Četvrta i posljednja sezona omiljene teen serije Never Have I Ever stiže nam 8. lipnja i po traileru obećava pravu avanturu za kraj. Zadnja sezona će pratiti junakinju Devi u ljubavnom trokutu, ali će se pojaviti i novi kradljivac srca, Ethan. Mnogo je odluka za koje se Devi treba pripremiti, kao što je odluka s kojim dečkom želi biti, budućnost njezina obrazovanja i njezin odnos s obitelji i prijateljima. Četvrta sezona Never Have I Ever mogla bi biti njena najbolja dosad.

Extraction 2

Drugi dio Extractiona u kojem gledamo Chrisa Hemswortha u ulozi neustrašivog plaćenika Tylera Rakea dolazi na Netflix 16. lipnja. Fanovi prvog filma bit će zadovoljni jer drugi dio donosi još više akcije i napetosti. Nakon što je spasio otetog sina međunarodnog crime lorda, Tyler se ovaj put uvalio u vruću vodu nakon što se uključio u još jednu smrtonosnu misiju. Treba spasiti pretučenu obitelj nemilosrdnog gruzijskog gangstera iz zatvora u kojem su zarobljeni. Uz Hemswortha, u Extraction 2 se pojavljuju i  Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Daniel Bernhardt, and Tinatin Dalakishvili.

Netflix

Taking Care of Maya

Ovaj Netflixov dokumentarac mogao bi potaknuti raspravu. Kao i mnogi drugi Netflixovi dokumentarci koji prate bitne stvari, tako i Taking Care of Maya razotkriva probleme zdravstvene skrbi djece u Americi. Dokumentarac prati slučaj Maye Kowalski koja je kao 10-godišnjakinja primljena u bolnicu zbog bolova. Doktori su optužili njene roditelje za zlostavljanje, ali kada je Mayina bolest prestala godinama kasnije već je bilo prekasno. Ovaj slučaj možda je jedan od najstrašnijih, najgorih scenarija za dijete u zdravstvenom i sudskom sustavu. Od pogrešnih dijagnoza do korupcije u farmaceutskoj industriji, ovaj dokumentarac vodi nas kroz ovu bolnu priču. Na Netflix stiže 19. lipnja.

Netflix

The Pefect Find

Simpatična romantična komedija temeljena na istoimenoj knjizi na Netflix stiže 23. lipnja. Priča prati Jennu Jones (Gabrielle Union), 40-godišnjakinju koja je bez novaca i odluči početi ispočetka. Dobila je otkaz na high profile poslu u modi te ju je zaručnik ostavio tako da se Jenna ne osjeća baš na vrhuncu života. Do zapleta dolazi kada odluči riskirati i preseliti se u New York. Tamo se zapošljava u jednom časopisu s puno mladih kolega. Taman kada je spremna ponovno započeti svoju karijeru, zaljubljuje se u mladog kolegu koji je ujedno i sin njenog šefa. Mora tajiti ljubavnu vezu ili riskirati da dobije otkaz, ali kada stvari postanu puno ozbiljnije, mora odlučiti hoće li riskirati svoju novu karijeru kako bi ovu tajnu vezu podigla na višu razinu.

Black Mirror

Nakon četiri godine, fanovi ove distopijske serije dobit će dugoočekivanu šestu sezonu. Točan datum još nije poznat, ali znamo da izlazi u lipnju i da možemo očekivati barem pet epizoda. Netflix je i izbacio teaser za seriju u kojoj možemo vidjeti Aarona Paula i Ben Barnesa, a opisuju je kao najnepredvidljiviju i najneočekivaniju sezonu dosad.

Netflix

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori