Izgleda da ćemo četvrtu sezonu serije Emily in Paris gledati krajem godine
Izgleda da ćemo četvrtu sezonu serije Emily in Paris gledati krajem godine

Izgleda da ćemo četvrtu sezonu serije Emily
in Paris gledati krajem godine

Nakon što je stigla službena potvrda kako ćemo imati priliku gledati četvrtu sezonu, ne prestaje se pričati o popularnoj seriji Emily in Paris. No, ona dolazi s jednom velikom promjenom pa ćemo tako Emily ovoga puta gledati u Rimu! Naime, prve informacije otkrivaju kao će dio sezone biti smješten upravo u talijansku prijestolnicu gdje će junakinja proživjeti svoju verziju klasika Roman Holiday.

Počinje snimanje četvrte sezone

Uslijed prošlogodišnjeg holivudskog štrajka, činilo se da će se snimanje serije odužiti. I ne samo da se odužilo nego nije ni počelo. No sada imamo najnoviji update. Ako je suditi po posljednjoj Instagram objavi koja prikazuje Lily Collins odnosno Emily s draft tekstom prve epizode, snimanje dugo iščekivane četvrte sezone uskoro će biti započeto.

Što nas očekuje u novoj sezoni?

U najavi je istaknuto kako nas čeka nova zanimljiva sezona, a pred Emily je i vrlo važna odluka – morat će sagledati je li ono što je oduvijek željela upravo ono što joj je potrebno.

Je li Alfie zaliječio slomljeno srce? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Može li Mindy ostvariti plasman na Euroviziju? Hoće li  Sylvijina ponovno rasplamsala ljubav potrajati?, sve su to pitanja na koja će nam nova sezona ponuditi odgovor.

Emily in Paris

Datum u kojem će se pojaviti na malim ekranima još nije poznat, no moguće je da će stići već krajem ove godine. Do tada, u ovim francuskim serijama može uživati dok čekate nove nastavke Emily in Paris. 

Foto: Instagram (@lilyjcollins, IMDb

Učitati još
Zatvori