Pronađite idealan puder i otkrijte svoje samopouzdanje

Pronađite idealan puder i otkrijte
svoje samopouzdanje

Vichy Dermablend kampanja

Brojni su razlozi zbog kojih žene u današnje vrijeme koriste pudere, poput ljepote, samopouzdanja i prihvaćanja. Na pitanje zašto koriste puder – odgovor je jasan – žele biti lijepe i žele se osjećati lijepima. A isto tako žele moći prekriti ono što im se manje sviđa. U kontaktu s drugima najizloženije je naše lice, ono je to čime se razlikujemo od drugih, ono nas čini jedinstvenima i posebnima, ono je to kojim izražavamo sve naše emocije. Za svaku je ženu puder njeno najmoćnije oružje i kad biramo puder, želimo onaj idealan.

Stoga je Vichy pokrenuo novu kampanju naziva Moje lice. Moj puder. Moje samopouzdanje u kojoj su u glavnoj ulozi tri stvarne žene koje su pronašle svoj idealan puder i otkrile svoje samopouzdanje. Dermablend puderi razvijeni su u suradnji sa stručnjacima u Vichy Laboratorijima, dostupni isključivo u ljekarnama, hipoalergeni, nekomedogeni, obogaćeni sastojcima koji hidratiziraju i njeguju kožu te UV filterima za zaštitu od štetnih utjecaja okoline – pružaju visoko prekrivanje i iznimnu postojanost uz lagani osjećaj na koži bez učinka maske. Liniji Dermablend dostupni su Dermablend fluid, korektivni puder za sve nepravilnosti na koži (mrlje, crvenilo, neujednačena boja tena) i Dermablend 3D Correction inovacija za masnu i aknama sklonu kožu (akne, ožiljci od akni, neujednačena površina kože).

HR-1-Monika-Laskarin-DERMABLEND-6366_koza

HR-1-Monika-Laskarin-DERMABLEND-6375_puder

HR-1-Monika-Laskarin-DERMABLEND-6406_samopouzdanje

Monika

Kako bi dokazali da Dermablend puderi imaju visoku moć prekrivanja te da istovremeno utječu i na ljepotu i samopouzdanje stvarnih žena, Vichy je među Dermablend korisnicama, koje imaju stvarne probleme kože lica, odabrao Ivanu, Moniku i Mihaelu, koje su postale glavne zvijezde nove Dermablend kampanje Moj puder. Moje Lice. Moje samopouzdanje.

Monika, 20 godina: „Imam problem s aknama od svoje desete godine života. U tom razdoblju naučila sam koliko je krhko ljudsko samopouzdanje. Dugo sam tražila onaj pravi puder koji mi neće pogoršati stanje kože, a dati mi prekrivanje s kojim se osjećam dobro. Taj „pravi“ bio je Vicyhjev Dermablend 3D Correction koji ima visoko prekrivanje, a uz to i liječi akne.“

HR-2-Mihaela-Simunovic-DERMABLEND-6397_koza

HR-2-Mihaela-Simunovic-DERMABLEND-6448_puder sm

HR-2-Mihaela-Simunovic-DERMABLEND-6470_samopouzdanje sm

Mihaela

Mihaela, 38 godina: „Prirodan izgled (no make-up look) mi je oduvijek bio jedan od imperativa i ono što opisuje pravu kvalitetu pudera. To je postigao Vichy Dermablend.“

Ivana, 39 godina: „Mislim da će svaka majka razumjeti koliko malo slobodnog vremena ostane na raspolaganju, a pogotovo vremena koje svaka žena treba izdvojiti za sebe vezanom uz njegu i ljepotu lica.
Stoga sam odabrala puder koji je idealan jer zadovoljava sve bitne stavke, a to su: osjećaj da mi koža diše, nema težine na licu i umjetnog izgleda.“

Ivana, Vichy Dermablend kampanja

Ivana, Vichy Dermablend kampanja 2

Ivana, Vichy Dermablend kampanja 3

Vichy Dermablend linija

DERMABLEND je linija tekućih korektivnih pudera optimalne tolerancije za potpunu i trenutnu korekciju kožnih nedostataka, čak i jakih (crvenila, podočnjaci i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi itd.). Bez tragova, bez učinka maske. Za savršeno prekrivanje tijekom 16 sati te osjećaj “gole kože” uz mat učinak tu je tekući korektivni puder DERMABLEND FLUID za žene koje žele prekriti lagane do umjerene kožne nedostatke (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci itd.). Inovacija u liniji je DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder koji pruža vidljiv učinak u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidratizira, matira i korigira tijekom 16 sati uz osjećaj lakoće i iznimno prirodan učinak.

Vichy Dermablend puderi

Vichy Dermablend puderi

Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu osjetilnost u kombinaciji s najvišom učinkovitošću. Tekstura kombinira vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodenasta faza pruža osjećaj hidratacije i svježine vode na koži i smiruje ju dok se upija. Time omogućuje ugodan, smirujući osjećaj kod nanošenja, a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata, koža ostaje glatka od jutra do mraka.

DERMABLEND 3D KOREKCIJA Korektivni puder – 170,12 HRK*

DERMABLEND Korektivni tekući puder – 170,12 HRK*

 

Foto: Vichy

Učitati još
Zatvori