Za najcool frizure na plaži: Omiljeni dodaci za kosu iz 90-ih
Za najcool frizure na plaži: Omiljeni dodaci za kosu iz 90-ih

Za najcool frizure na plaži: Omiljeni
dodaci za kosu iz 90-ih

Osim trendova u modnom svijetu, izdvojili su se i najtrendi stilovi za najbolje frizure na plaži. Za ljeto 2023. postoji mnogo trendi frizura za plažu koje možete izabrati, ali ako vam to kao i nama zvuči kao previše posla, donosimo dva omiljena modna dodatka iz 90-ih za trendi izgled bez puno truda. Vrlo su jednostavne za održavanje i u većini slučajeva spasit će vas od ljetnih vrućina.

It djevojke popularizirale su frizuru s kopčom, kao i klasičan rep ili punđu koji odlično izgledaju uz stylish srunchie gumicu za kosu. Ove frizure donose onaj simpatičan nesavršeni vibe, povežete li suncem i morem okupanu kosu u konstrukciju po želji. Također, kopču za kosu ili scrunchie gumica za kosu sigurno već imate.

Kopča za kosu

Upravo zato je jedan od hit dodataka ponovno postala velika retro kopča za kosu. Ona je praktična i, iako vam se to možda ne čini tako na prvu, ona može jako lijepo izgledati. Uz to, ona skraćuje proces spremanja jer je potrebno samo nekoliko sekundi da se kosa njome obuzda. Samo trebate odabrati onu koja u vama izaziva sreću i riješili ste svaki bad hair day koji bi se mogao pojaviti u budućnosti.

Scrunchie

Još jedan hit osamdesetih i devedesetih godina vratio se u modu– scrunchie. Nesumnjivo je kako mnoge vraća u djetinjstvo, a s toplom sezonom, sve više na društvenim mrežama i gradskim ulicama viđamo ovaj povratnički trend. Savršen je spoj funkcionalnosti i stila što ga čini vrlo korisnim kada smo na plaži. Zavežite visoku punđu, nisku, neurednu punđu te visoki ili niski rep, scrunchie gumicom za kosu po želji i spremni ste za koktel ili kavu u beach baru.  Osim u kosi, scrunchie se može nositi i kao narukvica.

Foto: Instagram (@lenaperminova, @josefinevogt)

Učitati još
Zatvori