Drogerijsko tekuće rumenilo koje je čak 10 puta jeftinije od svoje luksuzne verzije
Drogerijsko tekuće rumenilo koje je čak 10 puta jeftinije od svoje luksuzne verzije

Drogerijsko tekuće rumenilo koje je čak 10 puta jeftinije od svoje luksuzne verzije

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga. Charlotte Tilbury Matte Beauty Blush Wand jedan je od onih proizvoda koji su postali viralni, a ovaj u nijansi Pillow Talk Peach Pop posebno se izdvojio za proljetnu sezonu.

Charlotte Tilbury Matte Beauty Blush Wand

Matte Beauty Blush Wands univerzalno su laskava tekuća rumenila koja podižu i oživljavaju izgled svakog tena. Pomoću magic cushion aplikatora koji je jednostavan za korištenje, nanesite rumenilo na jabučice obraza za zaglađujući učinak, meko fokusirani izgled rumenila. Imali smo prilike i isprobati ovo rumenilo, a iako vam je jedna točkica sasvim dovoljna s obzirom na visoku pigmentiranost, može se i nadograditi.

Naravno, nije dugo trebalo da drogerijski brendovi izbace svoje verzije ovog viralnog proizvoda, a najnoviji među njima je essence BABY GOT BLUSH liquid blush.

Charlotte Tilbury matte beauty blush wand vs. essence BABY GOT BLUSH liquid blush

essence BABY GOT BLUSH tekuće rumenilo u nijansi 40 Coral Crush dodaje boju vašim obrazima s prirodnim rezultatom. Tekuće rumenilo u Coral Crush nijansi oduševljava i svojim pakiranjem. Baš kao i viralni Charlotte Tilbury proizvod lako se nanosi pomoću mekanog spužvastog aplikatora. The essence BABY GOT BLUSH tekuće rumenilo 40 Coral Crush jednako je lako blendati – četkicom, beauty blenderom ili prstima. Kreirajte vlastiti izgled, a također možete koristiti i više proizvoda ako želite da boja bude intenzivnija.

Dostupnost i cijena

Cijena Charlotte Tilbury tekućeg rumenila je 40 eura, a možete ga naručiti putem njihove web stranice ili na određenim stranim beauty web shopovima. essence BABY GOT BLUSH tekuće rumenilo možete kupiti u drogerijama po cijeni od 3,70 eura.

Foto: Instagram (@k.els.e.y), Charlotte Tilbury, essence

Učitati još
Zatvori