Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolja BB krema
Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolja BB krema

Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo
je najbolja BB krema

Sunce i malo više temperature natjerali su nas da svoju zimsku garderobu zamijenimo prozračnom proljetnom. Osim što smo pročistili ormare istu stvar smo napravili i s kozmetičkim torbicama. Proizvode s potpunim prekrivanjem zamijenili smo onima s laganim i nježnim teksturama koje su idealne za sunčane dane. Odnosno puderaste proizvode mijenjamo s kremastim verzijama istih, a našoj koži dajemo predah od teških pudera i korektora te ih mijenjamo laganim BB kremama. U toplijim mjesecima posežemo za BB kremama jer nam one daju željenu prekrivenost, a opet ostavljaju našu kožu dovoljno hidratiziranom bez da nam zagušuju pore.

BB krema je neizostavan make up proizvod za proljeće i ljeto, no ostaje pitanje koja je najbolja BB krema trenutno na tžištu? Upravo ovdje u priču dolazite vi, naše čitateljice, koje u našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju rangirate najbolje proizvode iz beauty svijeta.

U našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju želja nam je dotaknuti se svake beauty kategorije beauty – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Ovog puta na red su došle BB kreme koje obožavamo koristiti u ljetnim mjesecima, a top beauty proizvode koje ste već birale potražite ovdje.

Najpopularnije BB kreme među kojima ste mogle izabrati vaš favorit

Journal čitateljice ocjenjuju bb kreme

Blemish balm kreme, poznatije kao BB kreme zbog svojih raznih prednosti jedan su od naših omiljenih proizvoda. Naime, BB krema je beauty proizvod koji istovremeno daje podlogu, hidrataciju, zaštitu od UV zračenja i anti-age učinak. Zbog svojih hidratantnih sastojaka BB kreme ostavljaju prirodan, blago sjajan efekt na koži koji mi naprosto obožavamo u ljetnim mjesecima. Nježnije su teksture u usporedbi s puderom, također nemaju istu moć prikrivanja, ali za ljude koji nemaju problematičnu kožu idealna su opcija za sve mjesece u godini.

Journal čitateljice ocjenjuju

Zbog mnogih prednosti koje BB kreme imaju njihova popularnost zadnjih godina sve više raste. Upravo zbog toga mi smo u portazi za onom najboljom. Izdvojile smo BB kreme koje mnoge od nas vole, a nalaze se i na popisu najpopularnijih na tržištu te smo vas pitali koja je vaša najdraža. Na našem popisu tako su se našle: Nivea dnevna 5-u-1 BB krema, Biotherm Aquasource BB krema, Jane Iredale Glow Time Pro BB krema, Bioderma Srnsibio AR BB krema i Bourjois Healthy Mix BB krema.

Koja BB krema je osvojila najviše glasova?

Prema vašim glasovima najbolja BB krema je Jane Iredale Glow Time Pro BB krema. Ova BB krema osvojila je 42% vaših glasova, a pobjeda ni ne čudi s obzirom na činjenicu koliko je ova BB krema voljena od strane mnogih. Jane Iredale Glow Time Pro BB krema mineralna je krema koja u sebi sadrži faktor 25. Ona njeguje, ujednačava ten, produljuje trajnost make-upa i pruža UV zaštitu širokog spektra. Osim toga njena moć prikrivanja je srednje do jake prekrivne moći što ju čini idealnom za ljetne i zimske mjesece.

nivea dnevna 5-u1 bb krema
nivea dnevna 5-u1 bb krema

Drugo mjesto zauzela je Nivea dnevna 5-u-1 BB krema s 20% vaših glasova. Ova dnevna hidratizirajuća 5-u-1 BB krema je savršen izbor za vašu kožu. Ima laganu formulu koja se brzo upija prekriva nepravilnosti te ujedno štiti kožu od štetnog utjecaja sunčeve svjetlosti zahvaljujući SPF 15.

Bourjois Healthy Mix bb krema
Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier BB krema

Treće mjesto najbolje BB kreme zauzela je Bourjois Healthy Mix BB krema s osvojenih 14,5% glasova. Na četvrtom mjestu našla se Biotherm Aquasource BB krema s osvojenih 12,5% vaših glasova, a posljednje mjesto pripalo je Bioderma Sensibio AR BB kremi koja je osvojila 11% glasova.

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram (@sasha.mei), Dermacare, Nivea, Biotherm, Bioderma, Bourjois

Učitati još
Zatvori