S ovih 5 boja lakova za nokte baš
nikada ne možete pogriješiti

Lakovi za nokte jedan su od beauty proizvoda koji nećemo zamijetiti na prvu, ali koji, baš poput dobro komada decentnog nakita, čini razliku. Svaka sezona u svijet manikura i lakova za nokte donosi nove trendove i it boje koji donose pomak od klasičnog i predvidljivog. Ipak, klasici su ono što najviše volimo i uvijek imamo nadohvat ruke u svojoj beauty kolekciji. Kao siguran odabir, klasične nijanse lakova za nokte lako se prilagođavaju različitim prilikama, odjevnim kombinacijama i make up lookovima.

Baš poput omiljenih ruževa za usne, omiljeni lakovi za nokte najčešće dolaze u crvenim i nude tonovima koji u jednom preciznom potezu stvaraju profinjeni look. Uz nude tonove i nijanse crvene, u svijetu lakova za nokte posljednjih se godina istaknulo i nekoliko modernih klasika koji su brzo postali novi favoriti.

LAKOVI ZA NOKTE U BOJAMA KOJE PRISTAJU BAŠ SVIMA

Objavu dijeli MISSOMA (@missomalondon)

U potrazi za najboljim lakovima za nokte, potražili smo nijanse koje pristaju baš svima, bez obzira na boju vašeg tena i njegov podton.

Od najnježnije gotovo prozirne nijanse sa sedefastim završnim efektom preko klasične crvene do modernih favorita koji pristaju baš svima, u nastavku donosimo lakove za nokte u nijansama s kojima ne možete pogriješiti.

KLASIČNA CRVENA NIJANSA

U svakoj kolekciji poznatih beauty brendova kao i u našim osobnim kolekcijama, nebitno koliko male ili velike bile, nalazi se lak za nokte u onoj svima poznatoj jarkoj crvenoj nijansi koja svoj status vječnog klasika duguje upravo činjenici da savršeno pristaje baš svima.

Chanel – Gitane

PROZIRNI LAK ZA NOKTE SA SEDEFASTIM SJAJEM

Najsvjetlija i najnježnija među bojama lakova za nokte koji laskaju svima je gotovo prozirna nijansa sa sedefastim završnim efektom. Iako gotovo neprimjetna na noktima, ova nijansa stvara vrlo elegantan look koji će naglasiti prirodnu boju vašeg nokta uz decentan sedefasti odsjaj.

Smith & Cult – Sugarette

PASTELNA NIJANSA KOJU SVI VOLE

Prvi od modernih klasika dolazi iz obitelji pastelnih tonova, ali na iznenađenje mnogih nije ružičast. Posljednjih godina pastelne zelene i plave mint nijanse postale su beauty favorit čiju popularnost nitko nije predvidio. Za vrlo efektnu i modernu manikuru, ali i onu koja će odlično izgledati na svima, mint nijansa savršeni je izbor, osobito tijekom toplih proljetnih i ljetnih dana.

NARS – Thasos

LAK ZA NOKTE U BOJI PIJESKA

Baš poput crvenog, nude lak za nokte klasik je kojem se uvijek iznova vraćamo. Jednako elegantan, ali bitno decentniji, nude lak za nokte savršeni je svakodnevni izbor kada želimo imati uređenu, ali gotovo neprimjetnu manikuru. Osim kao svakodnevni favorit, nude tonovi ističu se i kao omiljeni odabir za sve one posebne prilike, a najsvestranija nijanse iz raskošne neutralne palete bez sumnje je nijansa pijeska.

Essie – Sand Tropez

TAMNE BOJE DRAGOG KAMENJA

Uz mint lakove za nokte koji su postali naši proljetni i ljetni beauty favoriti za efektnu manikuru, jesen i zima donose raskošnu paletu boja dragulja u njihovom najtamnijem izdanju. Mračniji od klasične crvene, ali življi i vibrantniji od crne, lakovi za nokte u bojama dragulja su savršeni dodatak svakoj jesenskoj i zimskoj beauty rutini za modernih i chic look.

YSL Beauty – Vintage Plum

Foto: Instagram, Chanel, Essie, NARS, Smith & Cult, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori