Coconut milk manikura: Naglasit će ljepotu vaših prirodnih noktiju, a pristaje svima
Coconut milk manikura: Naglasit će ljepotu vaših prirodnih noktiju, a pristaje svima

Coconut milk manikura: Naglasit će ljepotu vaših prirodnih noktiju, a pristaje svima

Kada je riječ o beauty trendovima, ljubitelji manikure često su podijeljeni na dva različita spektra. Postoje maksimalisti koji obožavaju boje, upečatljiv nail art i blještavi izgled, a na drugom kraju spektra su minimalisti koji puno više vole prirodniji izgled noktiju. Manikura je uvijek bila popularan način izražavanja osobnosti i dodavanja malo šarma izgledu. U zadnje vrijeme, trendovi u manikuri više su priklonjeni ovom drugom spektru, minimalizmu, pa smo tako dobili trendove poput cloud manikure, vanilla nails i povratak francuske manikure. Tom trendu se priključio i jedan novi kojeg već obožavamo – coconut milk manikura.

Suptilna ljepota bezvremenskog šarma

Coconut milk manikura njeguje prirodan izgled noktiju, uz nude nijanse poput mliječno bijele i nježno roze. Ovaj trend postaje sve popularniji među ljubiteljima minimalizma jer kombinira prirodnu ljepotu i eleganciju u jedinstvenoj manikuri. Umjesto upadljivih boja i složenog nail arta, coconut milk manikura odabire prozirne i nude nijanse čime se stvara iluzija prirodnih noktiju, kao da uopće nemate lak na noktima. Nokti budu suptilno sjajni i elegantni, stvarajući dojam profinjenosti bez previše truda.

Elegancija koja traje

Trend naglašava povratak prirodnom izgledu noktiju. Nokti izgledaju kao da su blago obasjani svjetlom te daju dojam njegovanosti i zdravlja. Prozirne nijanse mliječno bijele i roze boje prilagođavaju se svim tipovima kože, naglašavajući ljepotu ruku. Ovaj minimalistički pristup u manikuri omogućuje da istaknete ljepotu koju već posjedujete.

Jedna od najvećih prednosti coconut milk manikure je njezina trajnost. Izgleda besprijekorno i nakon duže vremena, što je idealno ako ste zaposleni i nemate vremena za stalne popravke manikure, a želite održavati uredan izgled noktiju. Osim toga, ova manikura se uklapa u bilo kakve prilike. Od formalnih evenata, do casual ljetnog izgleda, coconut milk paše uz sve, a odlična je i kao bridal manikura. Takvu minimalističku manikuru smo mogli vidjeti i na noktima Sofije Richie na njezinom bajkovitom vjenčanju. Coconut milk manikura nadilazi i godišnja doba pa je tako idealna i za ljetne i za zimske dane.

Kako napraviti coconut milk manikuru kod kuće

Ako želite sami postići ovaj trend, donosimo vam mali vodič. Prvi korak je priprema noktiju. Očistite ih i oblikujte prema željenom obliku. Svestranost ove manikure leži i u tome što paše uz bilo kakav oblik i duljinu noktiju tako da tu imate slobodan izbor. Potom nanesite sloj baznog laka kako bi zaštitili nokte, a zatim odaberite svoju nijansu mliječno bijele ili neke druge nude nijanse. Nanesite jedan ili dva sloja, ovisno o tome koliko želite da se bijela boja ističe te nakon što se lak osuši nanesite nadlak kako bi produžili trajnost manikure i dali joj prirodan sjaj.

@nailsbyalsn

a fresh start ☁️ Using @GELCARE® Nude Bb Creme, Coconut Milk GSK 2.0 *discount code NAILSBYALSN (aff) #nudenails #shortnails #gelnails

♬ original sound - Jestindothat
Učitati još
Zatvori