Minimalističke manikure jedan su od ljepših trendova ovog ljeta. Donosimo inspiraciju
Minimalističke manikure jedan su od ljepših trendova ovog ljeta. Donosimo inspiraciju

Minimalističke manikure jedan su od ljepših trendova ovog ljeta. Donosimo inspiraciju

Manikura koju je Hailey Bieber nosila prošlog ljeta pokorila je svijet. Nema salona u kojem nije tražena ta glazed donut manikura. Taj trend, pak, samo je vrhunac ledene sante jer minimalističke manikure vladaju ovim ljetom.

Više nego neonske boje biraju se nježne nijanse koje odlično i elegantno ističu preplanulu put. Uz to bira se jednostavan nail art bez puno detalja i filozofiranja. To su najčešće sitni detalji poput točkica, tankih linija ili decentnih apstraktnih oblika.

Minimalističke manikure pokorile su društvene mreže

Minimalističke manikure posebne su po tome što su istovremeno decentne, a dovoljno upadljive da ih primijete svi oko vas. Kao dokaz ove tvrdnje ponovno spominjemo Hailey. Naravno, ona je influencerica s hrpom pratitelja i teško da nešto ne postane trend ako ona to nosi. No tko je zaista očekivao da će mliječno bijela manikura pokoriti svijet?

Da stvar bude još bolja, iako minimalističke, svejedno u njih možete uključiti dio svoje osobnosti. Možete birati boje u kojima će biti detalji, kao i oblike i potpuno ih personalizirati. To što su minimalističke, ni u kojem slučaju ne znači da su dosadne. Daleko od toga.

Ako niste od odlaženja na manikuru, super je i što minimalističke manikure možete napraviti sami. Nije komplicirano, a efektno je. Sami možete pomiješati boje kako biste dobili nijansu sličnoj onoj koju nosi Hailey, samo što će, naravno, trajati kraće nego da ste otišli u salon.

Ako baš i niste fan te nijanse, možete smiješati bilo koju drugu koja se uklapa u vaš stil. Bitno je samo da nokte lijepo oblikujete i da ih uredno nalakirate. Ako niste vični nail artu samo trebate pogoditi dobru nijansu. S vječnim klasikom – nude nijansama, sigurno nećete pogriješiti i one nisu bez razloga već godinama među najprodavanijima. Također, prolaze i nježni mliječni lakovi.

Ovaj hit teško i da će se zadržati samo na ljetu. Njegova popularnost mogla bi se protegnuti daleko u jesen ili zimu i to zato što je jako nosiv. Odlično izgleda na odmoru uz badić, ali i na poslu uz nešto strože kombinacije. Također, minimalističke manikure jednako dobro izgledaju na dugim i kratkim noktima.

FOTO: Instagram (@overglowedit, @gel.bymegan, @drybylondon)

Učitati još
Zatvori