Cloud nails: Elegantna manikura koja stoji baš svima
Cloud nails: Elegantna manikura koja stoji baš svima

Cloud nails: Elegantna manikura
koja stoji baš svima

Nail trendovi za ljeto pred nama očito su zacementirani. Već smo pisali o hrpi trendi manikura, od sedefaste do lipgloss noktiju i ono što im je zajedničko je činjenica da su minimalističke i jako elegantne. Prirodni look se, čini se, preslikava na sve. Nose se prirodne nijanse kose, na licu je no makeup look, a na noktima nail art koji ne “vrišti” u neonskim bojama i divljim oblicima. E pa i najnovija trendi manikura – cloud nails, govori svemu ovome u prilog.

Radi se o manikuri koja je savršeno decentna. Ona je elegantna, savršena je za svaki dan, ali i za posebne prigode. Također, savršen je izbor za sve one koji ne žele samo prozirni lak na noktima, a također ne žele ni pretjerati s nekom preupečatljivom bojom.

Cloud nails stoji svima

Ova manikura ime je dobila zbog izgleda laka koji se koristi. On je nježno bijel, ali je pomalo proziran, zapravo mliječan, baš poput oblačka. Ova manikura spada u skupinu manikura koje daju “your nails but better” efekt. One naglašavaju ljepotu prirodnih noktiju, imaju dozu prozirnosti i većinom se rade na prirodnim dužinama noktiju.

Čar ove manikure je činjenica da ona stoji svima. Bilo da imate jako kratke nokte ili bademaste srednje duljine, cloud nails će izgledati super. Također, ovu manikuru lako je održavati, bilo da idete u salon ili sami lakirate nokte, filozofija je minimalna. Jednostavno pripremite nokte kako biste uvijek, izaberite pravi lak i to je to.

Savršena za ljeto

Cloud nails također dobro izgledaju na svim tonovima kože. Zbog toga su posebno prigodni za ljeto kada malo osunčate ruke. Oni će naglasiti lijepu boju koju ste dobili, a tamnija put savršeno će istaknuti ove nokte. Ako volite prstenje i narukvice, ova manikura također je super izbor jer se odlično uklapa i sa srebrnim i sa zlatnim detaljima. Također, dobar je izbor i za pedikuru.

Foto: Instagram (@lemanoir, @saruhnails)

Učitati još
Zatvori