Francusku manikuru ovog ljeta nosimo u svim verzijama
Francusku manikuru ovog ljeta nosimo u svim verzijama

Francusku manikuru ovog ljeta
nosimo u svim verzijama

Nakon što se zelena promaknula kao neočekivana trendi boja za nokte ovog proljeća, u prvi plan za proljetnu i ljetnu sezonu vraća i francuska manikura. Sjetit ćete se, početkom prošlog desetljeća francuska manikura i to ona debela, bila je glavni hit. Nema tko za posebne prilike nije išao na french. Onda je polako, ali sigurno taj french počeo nestajati. Vrlo brzo postao je jedan zastarjeli trend kojem se više nitko nije okretao i zapravo je postao demode.

Posebno “ružno” se gledalo na kockaste nokte s francuskom manikurom, ali čini se da ona sada doživljava veliki povratak. Kako smo već mnogo puta napisali, ova godina, godina je povratka starih trendova. Najprije nam se na velika vrata vratila sedefasta manikura, a sada i francuska. Srećom, i ona dolazi u moderniziranoj verziji.

Moderna francuska manikura

Današnja francuska manikura daleko je od one debele bijele crte kakve se sjećamo. Prvo i osnovno, french više nije bijeli. Danas takva manikura dolazi u najrazličitijim bojama. Također to više nije obična crta, french danas može biti tzv. negative space manikura, odnosno može biti samo obrub na vrhu nokta. Mogućnosti su beskonačne, samo trebate pustiti mašti na volju.

Ako se odlučite na neku verziju francuske manikure, možda je dobro da prije nego što dogovorite termin, to naglasite salonu. Obično je za to potrebno više vremena pa će vam trebati duži termin. Također, dobro je doći sa slikom onog što želite kako bi vaša vizija bila što jasnija.

Donosimo ideje

Inače, danas se francuska manikura sve češće radi i na kratkim noktima. Baš zato postaje sve popularnija jer više nije potrebna nadogradnja. Ipak, nekako smo pristrani ovdje i moramo reći da je nama najljepša na bademastim noktima srednje duljine. Tako nam izgleda najelegantnije. Dobro je naglasiti i kako je upravo to nail art koji paše uz gotovo svaki stil i lako ju je nositi i u poslovnim situacijama. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, a još ne znate što biste, donosimo malo inspiracije.

Učitati još
Zatvori