Sofia Richie udala se na jugu Francuske, a nosila je čak 3 Chanel kreacije
Sofia Richie udala se na jugu Francuske, a nosila je čak 3 Chanel kreacije

Sofia Richie udala se na jugu Francuske, a
nosila je čak 3 Chanel kreacije

Sofia Richie udala se ovog vikenda na jugu Francuske, a sama ceremonija održana je u hotelu CAP-EDEN-ROC. Pisali smo o njenoj djevojačkoj večeri, koja se održala u jednom od najelitnijih hotela u Parizu, a Francuska je ostala kao odabrana destinacija i za sam čin vjenčanja.

Mlada je tijekom svadbe promijenila čak tri Chanel kreacije, a Vogue Weddings je pratio i finalne fitinge prije par tjedana, koji su se, naravno, odvijali u francuskoj prijestolnici mode.

Model i najmlađa kći Lionela Richieja, Sofia, i Elliot Grainge izgovorili su sudbonosno da u subotu, 22. travnja, a mlada je cijeli vikend bila od glave do pete odjevena u Chanel.

Njeni bivši partneri su Justin Bieber i Scott Disick, a Sofia je konačnu sreću pronašla s britanskim producentom i vlasnikom glazbene izdavačke kuće. Njihove obitelji su poslovno povezane, a njih dvoje se poznaju čak od ranog djetinjstva.

Sofijin modni stil je dosta evoulirao s godinama, ali iako i dalje jako mlada, odlučila se za classy lookove u danima pred svoju svadbenu ceremoniju.

Jednu Chanel kreaciju nosila je na probnoj večeri, drugu (vjenčanicu) na samoj ceremoniji, a kratku haljinu, inspiriranu runway Chanel modelom koji je nosila Claudia Schiffer, odabrala je za afterparty.

Sezona proljetnih vjenčanja je službeno otvorena, a nama ostaje da sanjamo o ovakvoj ceremoniji, negdje na jugu Francuske.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@vogueweddings)

Učitati još
Zatvori