‘It’ boja laka za nokte za srpanj
‘It’ boja laka za nokte za srpanj

‘It’ boja laka za
nokte za srpanj

Došlo je vrijeme kada svi počinjemo odlaziti na zasluženi odmor. Uskoro ćemo se svi zaputiti prema toplijim krajevima, a prije službenog odlaska vrijedi odraditi i odlazak u beauty salon. Nama nema dražeg od eksperimentiranja s bojama laka tijekom ljetne sezone. Uvijek volimo odabrati boju koja će se idealno uklopiti u naš preplanuli ten. Jedna od tih nijansa je i boja lavande. Upravo svijetle boje poput ove najbolje ističu ten i pristaju uz svaki ljetni outfit, a stoga je i boja lavande naša ‘it’ boja laka srpnja.

‘It’ boja laka koju ćemo nositi cijelo ljeto

Ovoga puta za ‘it’ boju laka odabrali smo nijansu koja je dovoljno nježna, a opet efektna za ljetne mjesece. Iako ljeti volimo nositi jarke boje i uzorke kojima inače ne gravitiramo tijekom zimskih mjeseci, postoji nešto u nježnim nijansama poput boje lavande koje naprosto obožavamo. Upravo zbog toga je ova nijansa nježno ljubičaste boje idealna za ljeto.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ljubičastih lakova u boji lavande, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u boji lavande među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog ljetnog favorita. Ako svoje beauty tretmane obavljate u salonu, ostavljamo vam inspiraciju za istu.

Foto: Instagram, Chanel, Essie, Beauty Bay, O.P.I

Učitati još
Zatvori