16 lakova za najljepšu bridal manikuru

16 lakova za najljepšu bridal manikuru

Mnoge su žene danas vjerne svojim salonima te nokte uređuju na tjednoj i mjesečnoj bazi, odlazeći po nove manikure i održavajući svoje ruke njegovanima. No bez obzira na to, odluka o manikuri za dan vjenčanja nikad nije jednostavna. Koji lak odabrati, kakav oblik nokta imati, želimo li možda nail art – treba li razmišljati o tome da se uklapa s našim stilom, haljinom, a i da naposljetku ostane savršena, bez okrhnutih dijelova.

Bridal manikura u nježnim tonovima

Uz brojne iznimke, među najpopularnijim bojama za bridal manikuru ostaju nježne bež, nude i ružičaste boje te french manikura koje su dovoljno neprimjetne da ne privlače pažnju, ali ako fokus padne na vašu ruku izgledat će predivno. Taj je trend samo dodatno učvrstila Meghan Markle svojim odabirom Essie laka za nokte za vjenčanje s princom Harryjem i u trenu rasprodala ovu boju svim budućim mladenkama.

Neki brendovi kao što su OPI ili Essie svjesni su potrebe za bridal lakovima za nokte te iz sezone u sezonu lansiraju nove boje namijenjene isključivo manikuri za vjenčanje, no iz kolekcije svakog brenda mogu se uzeti prekrasne nijanse koje će takođet biti prikladne. Mi smo ih u nastavku izdvojili šesnaest.

Tom Ford Sugar Dune

Tom Ford Toasted Sugar

Yves Saint Laurent 24 Rose Abstrait

Yves Saint Laurent 22 Beige Leger

Chanel 548 Blanc

Chanel 167 Ballerina

Chanel 504 Organdi

OPI Bare My Soul

OPI Baby Take A Wow

OPI Chiffon-d of You

OPI Gettin Nadi On My Honeymoon

Essie Sheer Silhouette

Essie Ballet Slippers

Essie Pre Show

Essie Make The Cut

Deborah Lippmann Leave the Light On

Foto: Instagram, Essie, OPI, Nordstrom

Učitati još
Zatvori