Vanilla chrome manikura: Omiljeni izbor svih ‘it’ djevojaka i u ovoj ljetnoj sezoni
Vanilla chrome manikura: Omiljeni izbor svih ‘it’ djevojaka i u ovoj ljetnoj sezoni

Vanilla chrome manikura: Omiljeni izbor svih ‘it’ djevojaka i u ovoj ljetnoj sezoni

Sjećate se kada su svi htjeli manikuru kakvu je isfurala Hailey Bieber? Bila je to krom manikura, jednostavna, a efektna. S trona ju je skinula vanilla chrome manikura koja izgleda nevjerojatno elegantno, a jedan je od popularnih stilova i ovog ljeta. Nosiva je u svakodnevnom životu kao i u svečanim prilikama. Ljudi na društvenim mrežama tvrde kako je savršena za vjenčanja.

Ova manikura zaista je jednostavna i možete ju napraviti i same. No po čemu se ova manikura razlikuje od glazed donut manikure Hailey Bieber. Najprije, razlikuje se po boji. Baza ove manikure je ona prava nijansa vanilije, kremasta s natruhama nježne žute. Preko nje se nanosi krom prah za onaj završni sjajni efekt.

Vanilla chrome elegancija

Ovakva manikura savršena je za ljeto i super će izgledati jednom kada preplanete. Također, ona efektno izgleda čak i ako ste svjetlije puti. Ako vam je dosta tamnih i kričavih boja na noktima, ovo će biti savršeno osvježenje. Također, vanilla chrome nokti izgledaju jako elegantno. Oni su decentni, a nisu dosadni i garantiramo da ćete dobiti hrpu komplimenata za novu manikuru.

Ako niste od onih koje pohode salone i idu na trajni lak ili gel, ovu manikuru vrlo jednostavno možete napraviti i doma. Sve što vam treba je lak u toj vanilla nijansi i sedefasti nadlak koji će noktima dati taj chrome izgled. Važno je da taj sedefasti lak ne bude prepigmentiran kako ne bi prekrio i promijenio boju baznog laka. Sve možete završiti sjajnim top coat lakom.

Vanilla chrome manikura dobro izgleda na dugim i na kratkim noktima. Nema pogrešne duljine. Ako nikako ne možete “uzgojiti” duge nokte, bez brige, ova manikura će ih vizualno izdužiti. Zapravo radi se o jednoj od rijetkih manikura koje laskaju svima. Ako ćete ju raditi sami doma, pobrinite se da prije toga uredite kožicu oko noktiju kako bi sve to izgledalo kao da ste bili u salonu.

Učitati još
Zatvori