True crime podcasteri istražuju misteriozan slučaj u Irskoj u novoj Netflixovoj miniseriji
True crime podcasteri istražuju misteriozan slučaj u Irskoj u novoj Netflixovoj miniseriji

True crime podcasteri istražuju misteriozan slučaj u Irskoj u novoj Netflixovoj miniseriji

Na Netflix je stigla nova miniserija koja izgleda zanimljivo. Volimo kada se spajaju komedija i true crime elementi, a upravo je to Bodkin. Nova miniserija dovodi troje true crime podcastera u Irsku u fiktivni gradić Bodkin kako bi istražili misteriozni nestanak troje stranaca. Evo što sve znamo.

Bodkin

O čemu je riječ?

Gilbert, Dove i Emmy šarolika su ekipa podcastera koji istražuju neobična zbivanja koja se događaju u pozadini naizgled idiličnog gradića Bodkina. Riječ je o gradiću u Irskoj gdje se prije 25 godina dogodilo nekoliko misterioznih nestanaka. Grupa podcastera sada dolazi to istražiti. U svom pokušaju da otkriju istinu o ljudima koji su nestali tijekom godišnje proslave Samhain, tradicionalnog galskog festivala, oni počinju shvaćati kako je Bodkin malen, no pun velikih tajni. Dok razotkrivaju niti koje su se godinama ispreplele, čini se da će podcasteri otkriti priče o nasilju – kakvo nasilje možemo počiniti sami sebi, ali i drugima.

Bodkin

Seriju više najavljuju kao triler koji je smiješan, nego komediju. Bodkin slavi irsku kulturu, istraživačko novinarstvo i pronalazak samog sebe. Nije strano da kombinacija krimi priča i misterije dobiva pravi boom, pogotovo na Netflixu. To dokazuju serije poput Bodies, Wednesday, Dead Boy Detectives, Baby Reindeer i mnogih drugih. Prvi trailer za seriju obećava uzbudljivu pustolovinu, a impresivna je i glumačka postava. Iako je riječ o triler seriji, jednog od podcastera glumi komičar Will Forte poznat po kreiranju odlične serije The Last Man on Earth te Saturday Night Liveu. Fortea će biti zanimljivo gledati u malo ozbiljnijoj ulozi, ali nema sumnje da će donijeti i dozu komedije u svoju izvedbu. Pridružuju mu se Siobhán Cullen te Robyn Cara.

Bodkin od danas napokon možemo pogledati na Netflixu, a prije toga vam donosimo trailer u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori