BB kreme koje prekrivaju bolje od pudera, a lagane su i prozračne
BB kreme koje prekrivaju bolje od pudera, a lagane su i prozračne

BB kreme koje prekrivaju bolje od
pudera, a lagane su i prozračne

Dok će puder uvijek imati svoje mjesto u našoj kozmetičkoj torbici, kako se bliže topliji mjeseci u potrazi smo za laganim prekrivanjem. Upravo takvo pružaju tonirane ili BB kreme. BB kreme — skraćenica za beauty ili blemish balms — hibrid su između pudera i kreme za lice. Ideja je da se lako nanose i ujednačavaju ton kože, a istovremeno poboljšavaju njezin izgled. BB kreme su obično proizvodi koji pružaju svjež i, zdravu pokrivenost bez težine klasičnog pudera.

BB kreme su izvrsne za one koji drže do svoje kože. Izvrsne su ako želite brzo, jednostavno prekrivanje koje će također pogodovati zdravlju vaše kože lica.

BB krema je višenamjenski proizvod koji djeluje kao primer, podloga, hidratantna krema i krema za sunčanje. Osim što hidratiziraju i ujednačuju tonove kože, BB kreme odskaču od prosječne podloge jer vašu kožu također tretiraju sastojcima koji hidratiziraju, posvjetljuju, uklanjaju nepravilnosti i popunjavaju fine bore poput antioksidansa vitamina C. Ako želite izgledati kao da zapravo pijete osam čaša vode dnevno, počastite svoju kožu BB kremom jer ona obično nudi sve prednosti ujednačavanja tena lagane do srednje jake podloge u laganijoj formuli koja također štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Kako nanijeti BB kremu?

Kao da BB kreme nisu imale dovoljno dobrobiti, one su i iznimno jednostavne za nanošenje. Možete upotrijebiti bilo koji od svojih omiljenih alata kako biste bb kremu bez napora nanijeli na svoju kožu. Čak i ako je spomenuti alat vaša ruka. Možete upotrijebiti spužvicu, četkicu za puder ili prste i nježno utapkati proizvod za prirodan izgled kože.

Ako ste spremni prijeći na proizvode za prozračniji ten, koji istovremeno djeluju kao skincare te štite kožu od štetnog sunčevog zračenja, onda je BB krema must have u vašoj kozmetičkoj torbici. U nastavku pogledajte izbor najboljih BB krema za bilo koji tip kože i budžet. Izdvojili one koje će vašu kožu ujednačiti i uljepšati i dati vam svjež i hidratiziran izgled.

Učitati još
Zatvori