Popisali smo 10 parfema s mirisom kokosa savršenih za ljeto, sunce i more
Popisali smo 10 parfema s mirisom kokosa savršenih za ljeto, sunce i more

Popisali smo 10 parfema s mirisom kokosa
savršenih za ljeto, sunce i more

Mirisi su jedan od najmoćnijih alata za samopouzdanje, a često ih vežemo i uz posebne događaju u našem životu. Postoje i parfemi koji odgovaraju određenim godišnjim dobima i sezonama pa tako imamo one jake i moćne mirise za hladnije vrijeme te one lagane i prozračne za toplije. Parfemi s notom kokosa instantno nas teleportiraju u tople dane provedene na suncu, uživanje na plaži,… Dakle, dok željno iščekujemo ljeto, u potrazi smo za parfemima s kokosom koji će obilježiti novu sezonu.

Parfemi s notom kokosa

Kokos donosi egzotiku, svježinu i osjećaj tropske ljepote. Svojim prepoznatljivim mirisom koji podsjeća na bijele pješčane plaže i tirkizno plavo more, često je ključni sastojak u parfemima koji su stvarani za tople ljetne večeri i dane na plaži. Ova nota često se kombinira s drugim sastojcima poput tropskog voća, cvijeća ili drvenastih nota kako bi se stvorio pravi mirisni doživljaj.

Najbolji dio – parfemi s notom kokosa pružaju osjećaj ljeta tijekom cijele godine. Oni nas pozivaju na putovanje kroz tropske otoke i podsjećaju nas na odmaranje i opuštanje. Ova vrsta mirisa savršena je za one koji žele unijeti malo tropske atmosfere u svoj svakodnevni život.

Naši favoriti

Mirisne note kokosa mogu se manifestirati u mnogim različitim obiteljima mirisa, od svježih i čistih do tamnih i sparnih. Izdvojili smo najbolje parfeme s kokosom koji odgovaraju svakom ukusu i budžetu.

 

Foto: Instagram (@cassdimicco)

Učitati još
Zatvori