Službeno je: Drugu sezonu serije Wednesday uskoro gledamo na Netflixu
Službeno je: Drugu sezonu serije Wednesday uskoro gledamo na Netflixu

Službeno je: Drugu sezonu serije
Wednesday uskoro gledamo na Netflixu

Tjedan započinjemo sjajnom viješću! Obožavatelji mogu odahnuti, osebujna Wednesday Adams vraća se na male ekrane. Naime, u medijima se pojavila vijest kako je sudbina druge sezone neizvjesna jer je produkcijska tvrtka Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), koja stoji iza ovog projekta, potpisala veliki ugovor s još jednim streaming servisom. Njihovo spajanje s Amazonom dalo je tračak sumnje kako bi druga sezona premijerno mogla biti prikazana na platformi Prime Video.

Ipak, Netflix je nakon tjedana šutnje ipak odgovori na navedene tvrdnje i to na najbolji mogući način – teaser videom. “Dolazi još jada. Globalni fenomen će se vratiti”, poručuju nam kratkom isječku kojim su stali na kraj višetjednim nagađanjima. Poznati streaming servis se tako neće odreći svoje najuspješnije serije, koja je po gledanosti s trona skinula i Stranger Things.

No, navedeni podatci su ujedno i jedini koje trenutno imamo o novoj sezoni. Nije poznato kad bi se trebala pojaviti na Netflixu, no znamo kako iza nje stoje protagonisti koji su joj i osigurali uspjeh – producenti te kreatori serije Alfred Gough i Miles Millar te sjajna mlada glumica Jenna Ortega.

O svim novitetima ćemo vas revno izvijestiti, a jedno je već sada sigurno – drugu sezonu željno isčekujemo!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori