Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije Wednesday. Pridružuje joj se legendaran glumac
Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije Wednesday. Pridružuje joj se legendaran glumac

Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije Wednesday. Pridružuje joj se legendaran glumac

Nakon prve sezone hit Netflixove serije Wednesday, dugo smo čekali potvrdu da nam stiže i druga sezona. Snimanje je bilo otkazano zbog štrajka u Hollywoodu, no Netflix je potvrdio kako nam se osebujna Wednesday Adams vraća na male ekrane. Dugo nismo imali nikakve informacije o novoj sezoni, a sada znamo kako se glumačkoj postavi pridružio jedan legendarni glumac – Steve Buscemi.

wednesday

“Dolazi još jada. Globalni fenomen će se vratiti”, poručio nam je Netflix prošle godine u kratkom isječku kojim su stali na kraj nagađanjima. Poznati streaming servis se tako neće odreći svoje najuspješnije serije, koja je po gledanosti s trona skinula i Stranger Things.

Nije poznato kad bi se trebala pojaviti na Netflixu, no znamo kako iza nje stoje protagonisti koji su joj i osigurali uspjeh – producenti te kreatori serije Alfred Gough i Miles Millar te sjajna mlada glumica Jenna Ortega. Snimanje počinje ovaj mjesec u Irskoj, Ortega će i reprizirati svoju ulogu, no još se ne zna tko će se od ostale glumačke postave vratiti. Ono što jedino možemo pretpostaviti je da se glumac Percy Hynes White, koji glumi Xaviera možda neće vratiti. Naime, glumac je prošle godine optužen z seksualno zlostavljanje.

Ipak, potvrđen je jedan novi dio glumačke postave – Steve Buscemi. Pretpostavlja se da će upravo on glumiti direktora Nevermore Akademije.

O svim novitetima ćemo vas revno izvijestiti, a jedno je već sada sigurno – drugu sezonu željno isčekujemo!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori