Čokoladni adventski kalendari koji će odbrojavanje do Božića učiniti još slađim

Čokoladni adventski kalendari koji će odbrojavanje do Božića učiniti još slađim

Pred nama je božićno razdoblje koje će ove godine izgledati sve samo ne tipično. I dok ćemo imati drugačiji Advent nego na što smo navikli, a putovanja na božićne sajmove po Europi preskačemo, postoji puno stvari kojima se istinski veselimo u prosincu.

Čarobni božićni ukrasi i svjetlost lampica već su ukrasili najljepše božićne izloge, a uskoro će ta blagdanska čarolija zavladati i ulicama gradova. Možda vrijeme nećemo provoditi u kafićima, ali šetnja ukrašenim gradom bit će poseban osjećaj. Čarolija Božića je u malim stvarima pa tako cijenimo vrijeme koje ćemo provesti u krugu svoje obitelji. Mirisi omiljenih kolača zavladat će našim domovima, a odbrojavanje do Božića bit će još slađe uz omiljene adventske kalendare.

Adventski kalendari s najfinijom čokoladom

Adventski kalendari danas sadržavaju čitav niz proizvoda pa tako svatko može pronaći nešto za sebe. Tu su beauty adventski kalendari u čijim se kućicama kriju razni proizvodi za njegu lica i tijela, make up i najmirisnije kupke, zatim kalendari s najfinijim delicijama za svakog foodieja, tematski kalendari posvećeni omiljenim serijama i filmovima poput ‘Prijatelja’ i ‘Harry Pottera’ pa sve do onih praznih koje možete puniti sami čime god poželite.

Klasika kojoj se uvijek rado vraćamo i koja nas podsjeća na djetinjstvo su adventski kalendari iza čijih se prozorčića kriju ukusne čokoladice. Čokoladnog brenda koji ne proizvodi adventske kalendare danas gotovo da i nema, a ponekad je stvarno teško zaustaviti se samo na jednom prozorčiću. Onih s običnom mliječnom čokoladom možete pronaći u gotovo svakoj našoj trgovini s prehrambenim proizvodima. Mi smo malo pročešljali online ponudu i izdvojili one najzanimljivije koje još uvijek stignete kupiti.

Lindt Teddy adventski kalendar

Lindor adventski kalendar

Cadbury adventski kalendar

Ferrero Kinder Mix adventski kalendar

Star Wars čokoladni adventski kalendar

Hershey’s Kisses adventski kalendar

Godiva adventski kalendar

The Three Nutcrackers adventski kalendar

Foto: Unsplash, Deliiicije, Amazon

Učitati još
Zatvori