Adventski kalendari s najfinijim delicijama koje želimo ovog Božića

Bliži nam se najčarobnije doba godine. Božić nam je sve bliže, gradovi će uskoro zablistati tisućama lampica, a u izlozima trgovina pojavit će se najljepši božićni ukrasi. I mi smo polako počeli nabavljati nove božićne kuglice koje ćemo ove godine objesiti na svoj bor i sve ostale ukrase kojima ćemo u svom domu napraviti onaj pravi, božićni ugođaj. Božićni filmovi već su nam neko vrijeme na repertoaru, a uskoro će i na naše playliste doći one najpoznatije božićne pjesme koje svake godine iznova slušamo.

Najbolji adventski kalendari za foodieje za 2020. godinu

Jedna od stvari kojoj se također uvijek veselimo i koja odbrojavanje do Božića čini još zabavnijim su adventski kalendari. I dok će svaku beauty entuzijasticu oduševiti kalendar s najluksuznijim proizvodima za njegu lica i tijela, svaki istinski foodie uživat će u otvaranju prozorčića iza kojih se kriju najfinije delicije.

Klasični adventski kalendar, onaj koji nas uvijek vrati u djetinjstvo, je kalendar s 24 kućice u kojima se nalaze čokoladice. Kroz godine su razni brendovi počeli stavljati svoje proizvode u adventske kalendare pa tako danas svatko može pronaći nešto za sebe. Od čokoladica i bombona preko čajeva i sireva pa sve do grickalica i keksića, u nastavku smo izdvojili neke od najboljih foodie adventskih kalendara koje možete nabaviti ove godine. Odbrojavanje do Božića će uz njih biti ne samo zabavnije, već i ukusnije!

Haribo adventski kalendar

Godiva čokoladni adventski kalendar

PG Tips adventski kalendar s čajevima

Popcorn Shed adventski kalendar s kokicama

24 Days of Hot Sauce – Chilli Lovers adventski kalendar

Ilchester Cheese adventski kalendar

Fortnum’s Christmas Tea Lovers Advent Calendar

Snaffling Pig Pork Scratching adventski kalendar sa čipsom od svinjske kožice

Bonne Maman adventski kalendar s džemovima

Merry Pringles adventski kalendar

Walkers Shortbread adventski kalendar sa shortbread keksima

Fortnum’s Piccadilly Chocolate adventski kalendar

Foto: Instagram, Amazon, Fortnum & Mason

0