Osvojio nas je ovaj DIY adventski kalendar orašar
Osvojio nas je ovaj DIY adventski kalendar orašar

Osvojio nas je ovaj DIY
adventski kalendar orašar

DIY adventski kalendari sjajan su način da se ovih blagdana zabavi cijela obitelj. Osim same izrade zabavno je i svaki dan otvarati prozorčiće i u njima pronalaziti poklone koje ste sami odabrali. Iako smo zakoračili u prosinac, stignete još uvijek napraviti svoju varijantu. Dina koja stoji iz profila Dina j.j. inspirirala nas je svojim orašar adventskim kalendarom kojeg ćemo svakako pokušati napraviti.

orasar-kalendar1

Adventski kalendar

Prosinac je vrijeme čarolije i ništa ne budi onu našu iskonsku dječju radost kao iščekivanje Božića. Umjesto klasičnog adventskog kalendara, zašto ne biste ove godine odlučili napraviti svoj DIY adventski kalendar u obliku orašara? Sve što će vam trebati su kartonske kutijice, perlice, akrilne boje i još par sitnih dodataka, ovisno o vašoj kreativnosti.

orasar-kalendar2
orasar2
orasar-kalendar5
orasar-kalendar6

Orašar

“Moj adventski kalendar napravljen je od kartona i kartonskih kutijica 5×5 cm. Učvrstila sam sve s vrućim ljepilom i bojala akrilnim bojama. Jastuk dlakavac mi je poslužio za kosu i bradu, a male drvene perlice za ručkice. Kutijice su napunjene s malim iznenađenjima i sad jedva čekat vidjeti uzbuđenje za koje je sve ovo vrijedilo raditi.” – rekla je Dina za svoj ovogodišnji kalendar.

Morate se složiti s nama, rezultat je fantastičan. Cijeli proces pogledajte u videu.

orasar-kalendar8
orasar-kalendar9
orasar-kalendar7

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori